Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Grote monstercircus
Grote monstercircus
Stern Nijland<br/>Het grote monstercircus<br/><br/>Op grote kleurrijke platen vertelt Stern Nijland het verhaal van vriendelijke monsters die bij het circus ... »
 
 
 
 
 

Koning & Koning pakket
Koning & Koning pakket
Elke twee maanden een ijzersterke Gottmer Topper voor maar &#128; 5,00</br></br>De slimme schildpad van Eric Carle is ontevreden. Hij heeft geen zin dat zwar... »
 
 
 
 
 

King and King
King and King
When the queen insists that the prince get married and take over as king, the search for a suitable mate does not turn out as expected. »
 
 
 
 
 

King And King And Family
King And King And Family
King & King & Family »
 
 
 
 
 

Koning en Koning
Koning en Koning
Er was eens een kroonprins die geen zin had om te trouwen. Maar dat kan natuurlijk niet. Als een kroonprins ooit koning wil worden, dan moet hij getrouwd zij... »
 
 
 
 
 

Het dierendoodboek
Het dierendoodboek
<p>De dood is onderdeel van het leven – ook in het dierenrijk. Roofdieren, prooidieren, aaseters… Allemaal zijn ze onderdeel van de kringloop van het lev... »
 
 
 
 
 

Koning & Koning
Koning & Koning
Koning & Koning behoeft geen inleiding meer. "Een groot compliment voor de schrijfsters, die een feestelijk boek maakten over verliefdheid," schreef de Volks... »