Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Chimay
Chimay
Zestig verrassende recepten met het trappistenbier en de bijbehorende kaas Stefaan Daeninck is culinair adviseur bij brasserie Trappistes de Chimay en weet ... »
 
 
 
 
 

Ham
Ham
<p>Europa heeft de heerlijkste hammen: ontdek ze in recepten en verhalen.</p> <p>Met extra recepten van Massimo Bottura en Geert Van Hecke</p> <p>In <em>Ham<... »
 
 
 
 
 

Ham
Ham
<p>Europa heeft de heerlijkste hammen: ontdek ze in recepten en verhalen.</p> <p>Met extra recepten van Massimo Bottura en Geert Van Hecke</p> <p>In <em>Ham<... »
 
 
 
 
 

Vijftig tinten balletjes
Vijftig tinten balletjes
<p>Hoe lust jij het liefst jouw balletjes? Zinderend dichtgeschroeid, mals gebakken in een gepeperd sausje of toch maar liever op een heerlijk spiesje?</p> <... »
 
 
 
 
 

Haring & maatjes
Haring & maatjes
Vis is een onontbeerlijk ingrediënt in de lijst van gezonde en lekkere producten, en haring wordt steeds meer gegeten. Haring is lekker, gezond en een rijke... »
 
 
 
 
 

Broodje Deluxe
Broodje Deluxe
Belegde broodjes in alle smaken en vormen Stefaan Daeninck jongleert met broodjes van ciabatta met ei en zalm broodje mditerrane en zalmtosti tot een oester... »
 
 
 
 
 

Vijftig tinten balletjes
Vijftig tinten balletjes
<p>Hoe lust jij het liefst jouw balletjes? Zinderend dichtgeschroeid, mals gebakken in een gepeperd sausje of toch maar liever op een heerlijk spiesje?</p> <... »
 
 
 
 
 

Duvel a La Carte
Duvel a La Carte
internationale topchefs koken met een topbier. »
 
 
 
 
 

De wereld in één pan
De wereld in één pan
<p>Reis de wereld rond in je keuken. Denk aan kruidige shakshuka, de ultieme curry of een stoofschotel om je vingers bij af te likken. De toppers uit alle ho... »
 
 
 
 
 

My secret ingredient cookbook
My secret ingredient cookbook
57 heerlijke recepten met tomatenketchup als geheim ingrediënt Het smaakverschil zit 'm vaak in een klein detail - in My secret ingredient cookbook is dat k... »