Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

FOTOWOORDELOGIE
FOTOWOORDELOGIE
Vanaf 14 oktober verkrijgbaar via:Boekenindustrie: https://boekenindustrie.nl/?product=fotowoordelogieKi Tan: https://ccc.fotounie.nl/ticketshop/Ontdek de Ha... »
 
 
 
 
 

De avonturen van Drieste Dirk
De avonturen van Drieste Dirk
Dirk is een jonge tiener die door zijn vriendjes “Drieste Dirk” wordt genoemd vanwege de bravoure waarmee hij zijn avonturen beleeft, in de problemen ger... »
 
 
 
 
 

Bleke Demonen
Bleke Demonen
De Kronieken van GinderBleke DemonenBoek IINadat Akam en zijn vrienden de Kwade Godin hebben verslagen, verwachten ze dat de rust wederkeert op hun wereld. N... »
 
 
 
 
 

Droomdicht
Droomdicht
DROOMDICHT50 + 10 hoofdwoelende momenten in strijd met Vaak, dit zoals mijn schrijversmaat Marc Kerkhofs zegt: ”In 60 SONNetten”.Ken je het gevoel? Woord... »
 
 
 
 
 

Dossier Doel
Dossier Doel
Dossier Doel is een wake-up call, bovendien gegoten in een aangenaam lezende, spannende conspiracythriller, waarbij menig Hollywoodregisseur zich vingers en ... »
 
 
 
 
 

Dossier Europa: verscheurd door geld
Dossier Europa: verscheurd door geld
De wereld gevangen door een virus dat opduikt uit het niets? Overheden die hun burgers niet alles vertellen? Bedrijven die een duister doel hebben en nergens... »
 
 
 
 
 

Aangenaam
Aangenaam
Beste lezer, aangenaam kennis te maken …Jouw nieuwsgierigheid is gewekt en je hebt dit boek omgedraaidom de achterflap te lezen. Groot gelijk. Wat je inhan... »
 
 
 
 
 

FOTOWOORDELOGIE
FOTOWOORDELOGIE
Vanaf 14 oktober verkrijgbaar!Ontdek de Harmonie van Beeld en Woord: FotowoordelogieStap binnen in een wereld waar taal en fotografie samenkomen om emoties t... »
 
 
 
 
 

In de schaduw van de waarheid
In de schaduw van de waarheid
Jaap is de op één na jongste zoon uit een gezin van 11 kinderen. De Duitse oorlogsmachine neemt bezit van zijn stad, ergens in West Brabant. Hij wordt als ... »