Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Pluk van de slettenflat
Pluk van de slettenflat
In het leven van de jonge brandweerman Pluk gaat alles gemakkelijk. Vrouwen, seks, triootjes, alles lukt en als brandweerman heeft hij alle tijd. Maar wannee... »
 
 
 
 
 

De Grote Arie en Silvester Spektakel Show
De Grote Arie en Silvester Spektakel Show
Komt dat zien, komt dat zien! Arie en Silvester, het meest ongrijpbare duo van het Nederlandse cabaret! In hun vorige programma's fungeerde een doos als de w... »
 
 
 
 
 

Kloten!
Kloten!
Eens in de zoveel tijd staat er een cabaretduo op dat vernieuwend is, verfrissende teksten heeft, uitverkochte zalen trekt en een voorbeeld is voor menig cab... »
 
 
 
 
 

Regels zijn regels
Regels zijn regels
Regels, je moet je er aan houden. Je kan ze breken. Je kan er schijt aan hebben. Je kan er naar leven. Je bent ze op dit moment zelfs aan het lezen. Regels. ... »
 
 
 
 
 

Het monstertje onder het bed
Het monstertje onder het bed
Cabaretier en tekenaar Silvester debuteert als prentenboekenmaker."Er ligt een heel klein monstertje zijn slaap wat weg te gapen.Het is inmiddels twaalf uur,... »
 
 
 
 
 

Hoe word ik grappig?
Hoe word ik grappig?
Met o.a. Guido Weijers, Veldhuis en Kemper, Eric van Sauers, Jan Jaap van der Wal, Joep van Deudekom, Howard Komproe, Pim Muda (Ashton Brothers), Ronald Goed... »
 
 
 
 
 

Rammen
Rammen
Arie en Silvester zoeken voor hun derde show naar jong van hart, leeftijd of ziel beschikkend: KIJKER M/V.Heb jij tijd en zin om achterover te leunen en een ... »
 
 
 
 
 

Koningsland
Koningsland
'Koningsland' is een avontuur in de ruimte en vertelt een ongelooflijk verhaal. Het is fantasie en fantasy. Vriendschap en kwaad. Hoe een jongen opgroeit tot... »
 
 
 
 
 

Hoe word ik grappig?
Hoe word ik grappig?
Iedereen wil grappig zijn. Thuis, op kantoor, in de kroeg. Het is een heerlijk gevoel om mensen te laten lachen. Het is zelfs sexy. Het dwingt respect af en ... »
 
 
 
 
 

VET!
VET!
Arie en Silvester weten regelmatig de vinger naast de gevoielige plek te leggen. Eén ding is zeker, zodra ze op het podium staan, hebben ze het naar hun zin... »