Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Wegens familieomstandigheden gesloten
Wegens familieomstandigheden gesloten
De vader van Michelle overlijdt voordat hij haar in zijn armen kan sluiten. Jolanda kan de zorg voor haar dochter niet aan en ze groeit op in het gezin van h... »
 
 
 
 
 

Moederen met autisme
Moederen met autisme
‘Moederen met autisme’ is het ontroerende debuut van Sigrid Landman (1968). Zij vertelt op haar eigen, openhartige manier hoe zij zich altijd ‘anders’ he... »
 
 
 
 
 

Opname
Opname
Na de geboorte van haar dochter Jasmijn wordt Merel opgenomen op de PAAZ. Ze wordt volgestopt met medicatie en heeft het gevoel dat het personeel geen tijd h... »
 
 
 
 
 

Bewoond eiland
Bewoond eiland
"Ik verlang naar een bestseller, veel lezingen en media aandacht, maar misschien is dat helemaal niet goed voor me. Kan ik zoveel prikkels wel aan?"<br/><br/... »
 
 
 
 
 

Chaos met autisme
Chaos met autisme
Ruim twee jaar na het verschijnen van Moederen met autisme is er van haar rustige leven niets meer over. Sigrid Landman werkt in de thuiszorg, geeft lezingen... »
 
 
 
 
 

Een leven lang anders
Een leven lang anders
Na een persoonlijke crisis en een writer's block van anderhalf jaar is ze terug. Want schrijven is het beste medicijn voor Sigrid Landman (1968), spil in een... »
 
 
 
 
 

Moederen met autisme
Moederen met autisme
'Moederen met autisme' is het succesvolle debuut van Sigrid Landman (1968).<br/>Ze vertelt op haar eigen, openhartige manier hoe zij zich altijd anders heeft... »