Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bloedschande
Bloedschande
Een vervallen kerkhof, een mysterieus meisje en een gruwelijk familiegeheim veranderen voorgoed het leven in een klein dorp… <br/>De tienjarige Tom en zijn ... »
 
 
 
 
 

Zielsgeheim
Zielsgeheim
<strong>Zeer beklemmende, originele thriller waarin de fascinatie van een jonge politieagente voor Jack the Ripper haar duur komt te staan…</strong><br/><b... »
 
 
 
 
 

Nachtmerries
Nachtmerries
Wat als je ergste nachtmerrie werkelijkheid wordt? De universiteit van Cambridge wordt geteisterd door verontrustend groeiend aantal zelfmoorden van studente... »
 
 
 
 
 

Als het niet had gesneeuwd
Als het niet had gesneeuwd
<em>Ze zeggen dat sneeuw alles in de wereld bedekt wat laag, verachtelijk en lelijk isâ ¦ Maar onder dat witte tapijt blijft de lelijkheid.</em>

Recherch... »
 
 
 
 
 

Nachtmerries
Nachtmerries
Wat als je ergste nachtmerrie werkelijkheid wordt?

De universiteit van Cambridge wordt geteisterd door verontrustend groeiend aantal zelfmoorden van studen... »
 
 
 
 
 

Dunkle Gebete
Dunkle Gebete
 »
 
 
 
 
 

In het duister
In het duister
Als een baby vanuit een kinderwagen de Theems in wordt gegooid is politieagent Lacey Flint precies op tijd om een tragedie te voorkomen. Maar wie wil er een ... »
 
 
 
 
 

Zielsgeheim
Zielsgeheim
<ul><li><a target=“_blank” class="youtube" href="http://www.youtube.com/watch?v=ufKnfUWzg_Q&feature=youtu.be">Trailer <em>Zielsgeheim</em></a></li><li><a... »
 
 
 
 
 

Op de vlucht
Op de vlucht
In de heuvels tussen Engeland en Schotland maken dertien passagiers bij zonsopgang een ballonvaart. Een prachtige ervaring, tot ze op de grond een brute moor... »
 
 
 
 
 

Bomvol vakantieverhalen
Bomvol vakantieverhalen
Een verzameling zomerse korte verhalen om mee op vakantie te nemen. »