Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vergevingskaartjes
Vergevingskaartjes
'Ik schreef de kaartjes zoals de kleine cartoons 'Liefde is...' Ik hoop zo ieder dag een vergevingsgedachte op jouw bord te mogen leggen.'<br/>Saskia de Bruin  »
 
 
 
 
 

Leuker, losser, lichter-kaartjes 11 ex 1 gratis
Leuker, losser, lichter-kaartjes 11 ex 1 gratis
Leuker, Losser, Lichter-Kaartjes 11 Ex 1 Gratis »
 
 
 
 
 

Waterkaarten
Waterkaarten
Deze kaarten kun je gebruiken om je werkelijkheid te creĆ«ren. Alles in onze werkelijkheid bestaat uit trillingen. Sommige trillingen kunnen we zien en horen... »
 
 
 
 
 

SOLK
SOLK
<p>In <em>SOLK, somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten </em>van Saskia de Bruin krijgen somatische klachten een naam en krijg je inzichten om... »
 
 
 
 
 

Wolff
Wolff
Wolff - druk 1 »
 
 
 
 
 

Het Schrijfhandboek
Het Schrijfhandboek
Over creatief, reflectief, expressief en therapeutisch schrijvenSteeds meer mensen ontdekken de mogelijkheden en de vreugde van schrijven. We schrijven leven... »
 
 
 
 
 

Schrijvend tot jezelf komen
Schrijvend tot jezelf komen
<p>Schrijven is een pad naar je ziel en geeft je de kans om je eigen stem te horen. Met haar tips en liefdevolle schrijfsels stimuleert Saskia je om je wilde... »
 
 
 
 
 

Pijnstillerkaartjes
Pijnstillerkaartjes
Verzachtende en steunende uitspraken bij lichamelijke of emotionele pijn. De full colour afbeeldingen van de schattige jonge poesjes op elke kaart helpen zek... »