Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Funky Foodtruck 2
Funky Foodtruck 2
Wanneer Ramona op Instagram ziet dat de arrogante Alexia met ‘haar’ Timo op een feestje is, besluit ze in een opwelling ook te gaan. Beter strijdend ten ... »
 
 
 
 
 

Dubbele agenda
Dubbele agenda
<i>Een gelukkig huwelijk, twee gezonde kinderen, een mooi huis, ze had het allemaal…</i>
</br>
</br>De sleur van alledag begint Eline aardig op te breken, ... »
 
 
 
 
 

Foodtruck Fiësta bundel
Foodtruck Fiësta bundel
<p>Bertina, Tinus voor vrienden, is toe aan een sabbatical. Na de breuk met haar jeugdliefde Mats is ze gevlucht in haar studie en inmiddels is ze zelfs aan ... »
 
 
 
 
 

Meisje met het ijsje
Meisje met het ijsje
In het derde en laatste deel van de serie Foodtruck Fiësta van Saskia M.N. Oudshoorn, ‘Meisje met het ijsje’, maakt Tinus zich klaar voor haar eerste fe... »
 
 
 
 
 

Toeval bestaat niet
Toeval bestaat niet
<p>Als Anneloes door haar vriend Emiel verlaten wordt voor een jonge vrouw, begint ‘Toeval bestaat niet’ van Saskia M.N. Oudshoorn. In het begin van dit ... »
 
 
 
 
 

De wensenwinkel
De wensenwinkel
<p>In 'De wensenwinkel' van Chantal Claassen en Saskia M.N. Oudshoorn beginnen beste vriendinnen Claire en Josie een wensenwinkel. De knappe aannemer Stijn v... »
 
 
 
 
 

Funky Foodtruck 3
Funky Foodtruck 3
Ramona en Sam worden ingehuurd om met ‘Saté van Sam’ op de verjaardag van Alexia te verschijnen, waar Justus met zijn band optreedt. Sanne, de vriendin ... »
 
 
 
 
 

Dubbele agenda
Dubbele agenda
De sleur van alledag begint Eline aardig op te breken, sinds ze haar baan verloor. Het weekendje Antwerpen met haar nieuwe vriendinnen uit het popkoor is een... »
 
 
 
 
 

Eindeloos geluk
Eindeloos geluk
<p>Laurens en Kate zijn net getrouwd. Als huwelijkscadeau hebben ze iets heel bijzonders gekregen: zes maanden gratis huur van het pand naast Livs Lekkernije... »
 
 
 
 
 

Loes, Luca & Liz
Loes, Luca & Liz
<p>Het leven lijkt niet mooier te kunnen worden als Anneloes in ‘Loes, Luca en Liz’ van Saskia M.N. Oudshoorn naast Gianluca wakker wordt in een hotel in... »