Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

HIV en AIDS
HIV en AIDS
In HIV en AIDS wordt het verschil uitgelegd tussen een hiv-besmetting en aids. Besproken wordt hoe een besmetting het lichaam aantast, wat voor behandeling m... »
 
 
 
 
 

Amfetaminen
Amfetaminen
Waarom gebruikte Hitler tijdens de Tweede Wereldoorlog amfetaminen?<br/>* Wat is ‘ice’?<br/>* Waarom worden amfetaminen ook wel ‘speed’ genoemd?<br/>In ... »
 
 
 
 
 

XTC
XTC
Waarom wordt XTC in verband gebracht met houseparty's?<br/>* Wat is MDMA?<br/>* Is XTC verslavend?<br/>In XTC wordt uitgelegd wat XTC is en hoe het leven va... »
 
 
 
 
 

LSD
LSD
* Waarom wordt LSD ook wel 'acid' genoemd?<br/>* Waardoor gaat een gebruiker van LSD hallucineren?<br/>* Welk verband is er tussen LSD en een schimmel, het g... »
 
 
 
 
 

Heroine
Heroine
* Waarom kan het injecteren van heroïne gebruikers blootstellen aan ziektes als HIV?<br/>* Wat is het verband tussen papavers en heroïne?<br/>* Wat is ‘co... »
 
 
 
 
 

Hasj en weed
Hasj en weed
In HASJ EN WEED wordt uitgelegd wat cannabis is en wat de effecten zijn. Gekeken wordt onder andere naar de schade die het gebruiken van de drug kan aanricht... »
 
 
 
 
 

De perfecte pasvorm
De perfecte pasvorm
 »
 
 
 
 
 

Cocaine
Cocaine
Cocaine Wat Je Moet Weten Over »
 
 
 
 
 

Kunst doet leven
Kunst doet leven
 »