Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Asta's boek
Asta's boek
Het is 1905. Asta en Rasmus zijn met hun twee zoontjes van Denemarken naar London geĆ«migreerd. Terwijl Rasmus meestal voor zaken in het buitenland is, probe... »
 
 
 
 
 

The Girl Next Door
The Girl Next Door
Het buurmeisje heet Daphne, een van de meisjes uit een groep kinderen die in tunnels speelden aan het eind van Tweede Wereldoorlog. Een boze buurman verbood ... »
 
 
 
 
 

A Sight For Sore Eyes
A Sight For Sore Eyes
A Novel »
 
 
 
 
 

Dark Corners
Dark Corners
misdaadroman  »
 
 
 
 
 

Dubbelleven
Dubbelleven
In een rustige wijk in Londen drijft Inez Ferry een antiekwinkel. Boven haar zaak verhuurt ze appartementen. De huurders hebben ieder zo hun eigenaardigheden... »
 
 
 
 
 

Het labyrint
Het labyrint
De vierentwintigjarige Kirstin Kvist verlaat Zweden om in Engeland te gaan werken. Via haar vriend komt de terecht op Lydstep Old Hall, een oud, verwaarloosd... »
 
 
 
 
 

Simisola
Simisola
Only 18 black people live in Kingsmarkham. One is Wexfords new Doctor Raymond Akande. When the doctors daughter melanie goes missing the Chief Inspector take... »
 
 
 
 
 

Simisola
Simisola
De dochter van Wexfords huisarts, Melanie Akande, is al enkele dagen niet thuis geweest. Haar vader vertrouwt erop dat ze niet in zeven sloten tegelijk loopt... »