Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Hoe ik talent voor het leven kreeg
Hoe ik talent voor het leven kreeg
Leeslicht uitgave; makkelijk te lezen editie van de bestseller van Rodaan Al Galidi over het leven van een Irakese vluchteling. Het verhaal van de vlucht naa... »
 
 
 
 
 

Bloesemtocht
Bloesemtocht
Met Bloesemtocht begint de lente: de nieuwe roman van Rodaan Al Galidi verbluft, bekoort en verleidtEen oude man in een verlaten dorp, van wie de wijsvinger ... »
 
 
 
 
 

Holland
Holland
Dit boek is een reis door het diepe hart van Nederland. Nee. Het is een roman voor iemand die het Nederlands beheerst, maar de cultuur niet. Nee. Een beschri... »
 
 
 
 
 

Duizend-en-een nachtmerries
Duizend-en-een nachtmerries
Mededeling ter geruststellingBeste lezer,Wees gerust. De personages in dit boek zijn in het echt niet gestorven of gedood. Ze leven nog en de schrijver heeft... »
 
 
 
 
 

Alleen op de wereld
Alleen op de wereld
Alleen op de wereld<br/>Ken je het verhaal van Rémi? Het jongetje dat verkocht werd aan Vitalis, een rondreizende artiest. Dat was een oude man die samen me... »
 
 
 
 
 

Arabische sprookjes
Arabische sprookjes
<p>'Arabische sprookjes' is een onmisbaar sprookjesboek voor kinderen én volwassenen, met duizelingwekkend knappe knipkunst-illustraties.

De weergaloze ver... »
 
 
 
 
 

Bloesemtocht
Bloesemtocht
Met <i>Bloesemtocht</i> begint de lente: de nieuwe roman van Rodaan Al Galidi verbluft, bekoort en verleidt</b>

Een oude man in een verlaten dorp, van wie d... »
 
 
 
 
 

WERK
WERK
 »