Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Imperium
Imperium
Op zijn eenentwintigste heeft Marcus Cicero slecht één levensdoel: heerschappij over de Romeinse staat, imperium. In zijn adembenemende literaire thriller ... »
 
 
 
 
 

Pompeii
Pompeii
Het is een hete, broeierige week aan het eind van augustus. De beste plaats om aan de hitte te ontsnappen is de prachtige baai van Napels. Langs de kust vert... »
 
 
 
 
 

De officier
De officier
Op een ijskoude dag in januari 1895 wordt de Joods-Franse officier Alfred Dreyfus voor het oog van een woedende menigte van zijn zwaard en rang ontdaan en ve... »
 
 
 
 
 

Enigma
Enigma
LITERATE AND SAVVY . . . BRIMS WITH WARTIME INTRIGUE.The Washington Post Book WorldEngland 1943. Much of the infamous Nazi Enigma code has been cracked. ButS... »
 
 
 
 
 

Fatherland
Fatherland
Fatherland is set in an alternative world where Hitler has won the... »
 
 
 
 
 

Play the role
Play the role
 »
 
 
 
 
 

Imperium
Imperium
Op zijn eenentwintigste heeft Marcus Cicero slecht één levensdoel: de heerschappijover de Romeinse staat, imperium. In deze adembenemende literairethriller... »
 
 
 
 
 

V2
V2
Aan het einde van de oorlog geloofde Adolf Hitler nog stellig in een overwinning door middel van zijn nieuwste V2-raketten. Deze konden een explosieve lading... »