Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Keizer van Rome
Keizer van Rome
Vespasianus heeft van keizer Nero opdracht gekregen om de opstand in Judeae neer te slaan. Hij weet dat als hij succes heeft, hij het risico loopt dat de onv... »
 
 
 
 
 

Arminius
Arminius
<b>Spectaculair eerste deel in een nieuwe serie van bestsellerauteur Robert Fabbri!</b>Het jaar 9 na Christus. In de diepten van het Teutoburgerwoud, in een ... »
 
 
 
 
 

Adelaar van Rome
Adelaar van Rome
<b>Vierde deel in de populaire en succesvolle VESPASIANUS-serie, door <i>NRC Handelsblad</i> verkozen tot de beste boeken van 2011!</b>Caligula is vermoord e... »
 
 
 
 
 

Scherprechter van Rome
Scherprechter van Rome
Thracië, 30 na Christus. Zelfs aan de rand van de Romeinse wereld kan Vespasianus niet ontsnappen aan de tumultueuze politiek van een rijk dat uiteen dreigt... »
 
 
 
 
 

Arminius
Arminius
<b>Spectaculair eerste deel in een nieuwe serie van bestsellerauteur Robert Fabbri! </b>Het jaar 9 na Christus. In de diepten van het Teutoburgerwoud, in een... »
 
 
 
 
 

Broederschap van de kruising
Broederschap van de kruising
<b>'Geschiedenisles boordevol actie!'- <i>NRC Handelsblad </i>'Zo'n boek dat je het liefst in een ruk uitleest.' - <i>de Telegraaf</i></b>Marcus Salvius Magn... »
 
 
 
 
 

Afgod van Rome
Afgod van Rome
afgod van Rome. Vespasianus - serie. »
 
 
 
 
 

De sterkste wint
De sterkste wint
<p>In <em>De sterkste wint</em>, het eerste deel in de <em>Alexanders erfenis</em>-serie van bestsellerauteur Robert Fabbri, ligt Alexander de Grote op sterv... »
 
 
 
 
 

Heilig vuur van Rome
Heilig vuur van Rome
<b>Achtste deel in de bestsellende <i>Vespasianus</i>-serie!<br/><br/>'Een absolute must voor geïnteresseerden in het oude Rome.' - NBD Biblion</b><br/><br/... »
 
 
 
 
 

Zomerthrillerpakket
Zomerthrillerpakket
<b>Meer dan 1000 pagina's historische actie. Romeinen, Kruisvaarders en Vikingen in één e-bookpakket.'Geschiedenisles boordevol actie!' - <i>NRC Handelsbla... »