Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Beter speechen
Beter speechen
Ken je doelgroep' is de belangrijkste voorwaarde voor een succesvol tijdschrift. Hetzelfde geldt voor een goede speech. Een succesvolle toespraak begint met ... »
 
 
 
 
 

WK 74
WK 74
Aan de vooravond van het WK voetbal in Qatar leeft het WK 74 als nimmer tevoren. Rob van Vuure haalt herinneringen op aan dit fameuze voetbaltoernooi . Con... »
 
 
 
 
 

1000x Oranje
1000x Oranje
Feiten, lijstjes, ontroerende anekdotes. Toevalligheden, onverwachte opstellingen, drama’s en halleluja. Bijnamen en records. Ruzies en frustraties. Na het... »
 
 
 
 
 

Pas op, u wordt verleid!
Pas op, u wordt verleid!
De schappen in de boekhandels liggen vol: nooit eerder werden er zoveel tijdschriften gemaakt. Terwijl een blad als LINDA. een instantsucces wordt, zijn tijd... »
 
 
 
 
 

Louis van Gaal: Ik ben de beste!
Louis van Gaal: Ik ben de beste!
Als bondscoach tijdens het WK voetbal in Qatar rondde hij zijn laatste klusje af. Of niet…. In de aanloop er naartoe liepen de gemoederen weer hoog op tijd... »
 
 
 
 
 

De blonde vriendin van Willem-Alexander
De blonde vriendin van Willem-Alexander
De beste, leukste, meest in het oog springende en meest memorabele columns ‘van de hoofdredacteur’ zijn nu eindelijk gebundeld. Decennia lang was hij de... »
 
 
 
 
 

Pas op, u wordt verleid
Pas op, u wordt verleid
Waarom is het blad linda. een instantsucces gebleken en zijn tijdschriften als Drift, Femme en Green voorspelbare zelfmoordacties? Wat werkt wel, wat werkt n... »
 
 
 
 
 

Hoeksteen 90A
Hoeksteen 90A
Je kunt schrijven dat het hechte gezin waarin je opgroeide veilig en warm was. Schoolvoorbeeld hoeksteen. Je kunt schrijven dat je alle kansen kreeg, dat je ... »
 
 
 
 
 

Stukjes spiegel
Stukjes spiegel
Eindelijk, na veel verzoeken, verschijnt een selectie van de columns van Rob van Vuure over zijn jongste zoon David (nu 13) in boekvorm. Columns waarin hij z... »
 
 
 
 
 

1000x Schaatsen
1000x Schaatsen
Na 1000x Tour de France en na 1000x Oranje wordt de succesreeks voortgezet: 1000x Schaatsen (inclusief Elfstedentocht). Meer dan duizend quotes, anekdotes, d... »