Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zucht
Zucht
“Zucht. Een vloek, in de 17e eeuw uitgesproken, die zijn doel voorbij is geschoten.”Jack de Pater was net bezig zijn zonnebril in zijn binnenzak te stopp... »
 
 
 
 
 

Bron
Bron
"Gaël voelde zijn maag samentrekken. Hij was compleet machteloos. Hij zwaaide maar wat met zijn revolver, bij gebrek aan een doelwit. Niet veel later kon hi... »
 
 
 
 
 

De overlevers
De overlevers
"Jeffrey stak het versleten, zwarte schrift omhoog. 'Dus dit hadden wij nooit onder ogen mogen krijgen.' Hij zorgde dat Tom de handgeschreven titel op een ve... »
 
 
 
 
 

Vallen in verse sneeuw
Vallen in verse sneeuw
Tien verschillende auteurs hebben hun uiterste best gedaan om tien leuke, maar vooral ook spannende kerstverhalen te schrijven. Heerlijk om te beluisteren ti... »
 
 
 
 
 

Zucht
Zucht
Zucht. Een vloek, in de 17e eeuw uitgesproken, die zijn doel voorbij schoot.Jack de Pater was nog bezig zijn zonnebril in zijn binnenzak te stoppen toen hij ... »
 
 
 
 
 

De rode Traan
De rode Traan
Jeffrey stak het versleten, zwarte schrift omhoog. 'Dus dit hadden wij nooit onder ogen mogen krijgen.' Hij zorgde dat Tom de handgeschreven titel op een ver... »
 
 
 
 
 

Salmiak
Salmiak
Salmiak is het langverwachte poëtisch debuut van Rik Raven, het pseudoniem van Rik van Woerkum (1966, Eersel). Ze publiceerde eerder de romans Bron (2011), ... »
 
 
 
 
 

Zucht
Zucht
"Zucht. Een vloek, in de 17e eeuw uitgesproken, die zijn doel voorbij schoot."Jack de Pater was nog bezig zijn zonnebril in zijn binnenzak te stoppen toen hi... »
 
 
 
 
 

Bron
Bron
Rolf Dorint lijkt het te hebben gemaakt. Hij is getrouwd met de vrouw van zijn leven én heeft als schrijver de perfecte baan, maar zijn inspiratie raakt op ... »