Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Revisor
Revisor
De naoorlogse grote auteurs blijven ook leven onderjonge schrijvers. In dit zomerse nummer vanRevisor laten onder anderen Annelies Verbeke,Frank Heinen, Pers... »
 
 
 
 
 

Revisor
Revisor
Over revolutie hoef je de loze zielen niets te vertellen. Nee, want ze proberen ons te intimideren. De ruïne van de daden, gemorst in een stoffig, gedempt u... »
 
 
 
 
 

Revisor
Revisor
 »
 
 
 
 
 

Revisor
Revisor
65 jaar geleden werd A.F.Th. van der Heijden geboren, 38 jaar geleden debuteerde hij als Patrizio Canaponi in Revisor. Dit najaar laten de volgende generatie... »
 
 
 
 
 

Revisor
Revisor
Het hondje van Lucky Luke, een gijzelaar gevangen in de woestijn, de week van Julia Robert's, braandhaarden in de verre verte, downtown San Francisco, het zw... »
 
 
 
 
 

Revisor
Revisor
Drie bloedbaden, twee verkeersongelukken, een aanslag, vallende mensen. En toch is het niet de dood, maar de zorg die spanning brengt. Met werk van Jan van M... »
 
 
 
 
 

Revisor
Revisor
Nieuwe geluiden! In het meinummer van Revisorstaat, naast werk van bekendere namen als RuthLasters (Herman de Coninckprijs), Marc Reugebrink(Gouden Uil) en L... »