Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Haatspraak
Haatspraak
Waar eindigt de vrijheid van meningsuiting en beginnen belediging, bedreiging en haatspraak? Een boek over K-Joden en K-Marokkanen.Waarom zingt een rapper da... »
 
 
 
 
 

Marokko
Marokko
De onmisbare gids voor echte trotters Een must voor elke reiziger - die Marokko echt wil beleven - die wil weten waar hij wel en niet moet zijn - die naast ... »
 
 
 
 
 

Marokko
Marokko
Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's.Leer het rijke Marokkaanse culturele... »
 
 
 
 
 

Tunesie
Tunesie
Het mediterrane licht trok behalve zonaanbidders ook schilders als Eugène Delacroix en Paul Klee naar Tunesië. Maar Tunesië is meer dan een land van zon, ... »
 
 
 
 
 

Centraal-Engeland
Centraal-Engeland
Deze reisgids voor Centraal-Engeland leidt u van het vlakke East Anglia naar de zacht glooiende heuvels van de Cotswolds. De streek staat bekend als het cult... »
 
 
 
 
 

Marokko
Marokko
<p>Ontdek Marokko op vakantie met deze Dominicus-reisgids en verken de bijzondere Arabisch-Andalusische architectuur in Fès, luister naar een verhalenvertel... »
 
 
 
 
 

Haatspraak
Haatspraak
'Haatspraak' gaat over de 21e-eeuwse golf aan antisemitische incidenten op straat en op internet, over de verstoringen van dodenherdenking en de problemen in... »
 
 
 
 
 

Zuid-Engeland
Zuid-Engeland
Zuid-Engeland is een omvangrijk gebied dat loopt van de White Cliffs of Dover tot Land's End, van Windsor Castle tot het Isle of Wight. De zee is nooit ver w... »
 
 
 
 
 

Zuid-Engeland
Zuid-Engeland
 »
 
 
 
 
 

Zuid-Engeland
Zuid-Engeland
Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's. Zuid-Engeland is een omvangrijk geb... »