Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Van wafel tot koek
Van wafel tot koek
Regula verbeeldt met haar verhalende fotografie en recepten het landschap van de rijke bakcultuur van de Lage Landen. Van het donkere roggebrood en de honing... »
 
 
 
 
 

De Hofkamer
De Hofkamer
<p>Het verhaal van Den Wolsack begint in de vijftiende eeuw: Antwerpen was een belangrijk centrum voor de wolnijverheid en de wijk functioneerde bijna vier e... »
 
 
 
 
 

Van wafel tot koek
Van wafel tot koek
Regula verbeeldt met haar verhalende fotografie en recepten het landschap van de rijke bakcultuur van de Lage Landen. Van het donkere roggebrood en de honing... »
 
 
 
 
 

Pride and pudding
Pride and pudding
<p>Culinair fotografe Regula Ysewijn neemt je in <i>Pride and Pudding</i> mee op reis door de fascinerende culinaire geschiedenis van Groot-BrittanniĆ« en ve... »
 
 
 
 
 

Abdij van Herkenrode
Abdij van Herkenrode
<p>Rijkste vrouwenabdij</p><p>De Abdij van Herkenrode staat stevig in de West-Europese geschiedenis verankerd. We laten ons licht schijnen op 600 jaar cister... »
 
 
 
 
 

Kapel van Steenbergen
Kapel van Steenbergen
<p>Het Zoet Water in Oud-Heverlee ligt in de vallei van de Vaalbeek tussen het Meerdaalwoud en het Heverleebos. Aan de rand van dit vijvercomplex staat de ba... »
 
 
 
 
 

Brits bakboek
Brits bakboek
In <i>Brits bakboek</i>, een ode aan de uitgebreide en florerende Britse bakcultuur, geeft Regula Ysewijn haar 100 favoriete Britse recepten voor zoet en har... »
 
 
 
 
 

Molen van Hoeke
Molen van Hoeke
 »
 
 
 
 
 

Brits bakboek
Brits bakboek
In <i>Brits bakboek</i>, een ode aan de uitgebreide en florerende Britse bakcultuur, geeft Regula Ysewijn haar 100 favoriete Britse recepten voor zoet en har... »
 
 
 
 
 

Van scone tot teacake
Van scone tot teacake
In<i> Van Scone tot Teacake</i>, een ode aan de uitgebreide en florerende Britse bakcultuur, geeft Regula Ysewijn haar 100 favoriete Britse recepten voor zoe... »