Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Tussen lelie en waterstofbom
Tussen lelie en waterstofbom
Bijna tien jaar geleden debuteerde Ramsey Nasr, die tot dan toe bekendheid genoot als jong en aanstormend acteur, in de poëzie met de dichtbundel <i>27 gedi... »
 
 
 
 
 

Onhandig bloesemend
Onhandig bloesemend
Na de lovend ontvangen debuutbundel 27 gedichten & Geen lied vestigt Nasr definitief zijn naam als dichter. Onhandig bloesemend wordt meerdere malen herdrukt... »
 
 
 
 
 

Hier komt de poezie!
Hier komt de poezie!
De 7 cd-box Hier komt de poëzie!, bevat een persoonlijke keuze uit acht eeuwen Nederlandstalige poëzie, gaande van de middeleeuwen tot aan de Vijftigers. O... »
 
 
 
 
 

De andere stem
De andere stem
De monoloog <i>La voix humaine</i> van Jean Cocteau uit 1928 is een klassieker. Het stuk heeft sinds 1930 vele roemrijke opvoeringen gekend, zowel in het the... »
 
 
 
 
 

Nasr compacter
Nasr compacter
Ramsey Nasr (Rotterdam, 1974) is dichter, schrijver, acteur en regisseur. Hij debuteerde als dichter met de bundel <em>27 gedichten & Geen lied</em>. In 2005... »
 
 
 
 
 

Het Mazensysteem
Het Mazensysteem
Het Mazensysteem »
 
 
 
 
 

Mi have een droom
Mi have een droom
Dit e-book bevat audio-bestanden, die in het gedrukte boek worden deze bijgeleverd op cd. Bij elk gedicht staat een play-knop.In dit boek zijn alle gedichten... »
 
 
 
 
 

27 gedichten & Geen lied
27 gedichten & Geen lied
Het meest opvallende aan de poëzie van Ramsey Nasr is de gedrevenheid waarmee ze geschreven is, en de veelzijdigheid van het talent dat er uit spreekt. Hij ... »
 
 
 
 
 

Rijmprent
Rijmprent
Ter gelegenheid van 75 jaar De Bezige Bij »