Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Persluchtcompressoren
Persluchtcompressoren
Al 2500 jaar voor Christus vindt men de eerste toepassing van perslucht dankzij de ontwikkeling van blaasbalgen. De behoefte aan blaasbalgen nam toe om het v... »
 
 
 
 
 

Vademecum hydrauliek
Vademecum hydrauliek
Het Vademecum Hydrauliek is een overzichtelijk naslagwerk waarin formules, vuistregels, diagrammen en inhoudelijke aspecten beschreven staan. Dit boek is hoo... »
 
 
 
 
 

Bosch Technische leergang Motronic
Bosch Technische leergang Motronic
Bij de ontwikkeling van motoren voor personenvoertuigen zijn de afgelopen jaren een paar tendensen waarneembaar: een toename van het motorvermogen en een afn... »
 
 
 
 
 

Hydrauliek leidingtechniek
Hydrauliek leidingtechniek
Deze Technische leergang is op verzoek van en in nauwe samenwerking met de industrie samengesteld om de lezer inzicht te geven in de wereld van leidingwerk, ... »
 
 
 
 
 

Tandwielkasten
Tandwielkasten
Elke aandrijving bestaat uit een keten van componenten met elk een specifieke functie. Aan het einde van de aandrijfketen zit de last die moet worden aangedr... »
 
 
 
 
 

Common Rail Dieselinspuitsysteem
Common Rail Dieselinspuitsysteem
Om het brandstofverbruik en de uitstoot van uitlaatgasemissies verder terug te kunnen dringen worden steeds hogere eisen aan het brandstofinspuitsysteem gest... »