Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Spiegelblind
Spiegelblind
Op jonge leeftijd wordt het weeskind Galaxa opgenomen in een tehuis van de militaire elfenacademie. Haar opleiding verloopt voorspoedig en ze blinkt uit in z... »
 
 
 
 
 

De drijvende dokters
De drijvende dokters
Sidonia gaat aan de slag als vrijwilliger, maar al snel merkt ze dat er een aantal zaken niet in de haak zijn. Wanneer Sidonia de zaak wil onderzoeken, verdw... »
 
 
 
 
 

De zwarte zwevers
De zwarte zwevers
Wanneer Suske en Wiske met Lambik naar een Spaans karveel duiken, ontmoeten ze Faya, een onderwaterwezen. Die smeekt onze vrienden mee te gaan naar Humidus, ... »
 
 
 
 
 

Het Fedora fantoom
Het Fedora fantoom
Wanneer de Nachtwacht versleten toverspullen verbrandt, bevrijden ze per ongeluk Fedora, een oude geest met ontzaglijke magische krachten. Het fantoom vestig... »
 
 
 
 
 

Suskewiet
Suskewiet
Suske kweekt in opdracht van Barabas een eeuwenoud plantenzaadje op tot een prachtigebloem. Wiske is jaloers op de aandacht die Suske aan de bloem schenkt en... »
 
 
 
 
 

Het bloedmoeras
Het bloedmoeras
Als koning Eduard ten strijde trekt om een Vikinginvasie te stoppen in het zuiden van Engeland, ziet zijn neef Aethelwold de kans schoon om een coup te plege... »
 
 
 
 
 

Display 04/30 ex.
Display 04/30 ex.
 »
 
 
 
 
 

De stuivende stad
De stuivende stad
De Zwarte Madam en haar kwellende vrienden Kludde en Lange Wapper zijn op oorlogspad. Sus Antigoon heeft de toverkracht van madam afgenomen en daarom zint he... »
 
 
 
 
 

De zoevende zusters
De zoevende zusters
Wanneer Wiske een noodkreet ontvangt van een onbekende vrouw trekt ze eropuit om deze te bezoeken. Suske vertrouwt de zaak niet en vraagt Wiske om uitleg, ma... »
 
 
 
 
 

Omnibus 2
Omnibus 2
Telkens als er gevaar dreigt in Schemermeer staat de Nachtwacht paraat! In deze omnibus lees je volgende verhalen: De hellehond, Het monsternest en Vuuroog. »