Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Sigmund weet wel raad met 50-plussers
Sigmund weet wel raad met 50-plussers
Niemand is meer bejaard, want zestig is het nieuwe vijftig, nietwaar? Grey is vet oké! Kleinkinderen moeten lang van tevoren een afspraak met opa en oma zie... »
 
 
 
 
 

Single fantasy
Single fantasy
Als de prins op het witter paard niet direct aan komt draven, moet je als single soms je toevlucht nemen tot een fantasiewereld. Daar wemelt het van de galan... »
 
 
 
 
 

S1ngle Swipe
S1ngle Swipe
Fatima heeft een tinderdate met statisticus Dirk. Met behulp van spreadsheets en cirkeldiagrammen weet hij haar ervan te overtuigen dat ze de perfecte match ... »
 
 
 
 
 

Sigmund dertigste sessie
Sigmund dertigste sessie
Het heeft Zijne Koninklijke Hoogheid behaagd dokter Sigmund te onderscheiden in de Orde van Oranje Nassau met Eikenloof. De versierselen zijn hem door de Maj... »
 
 
 
 
 

DSM
DSM
De tijd dat je als arts iemand simpelweg gek kon verklaren ligt ver achter ons. Tegenwoordig is iedereen speciaal. De gekken eisen allemaal hun eigen etiketj... »
 
 
 
 
 

S1ngle Fantasy
S1ngle Fantasy
Als de prins op het witte paard niet meteen aan komt draven, moet je als s1ngle soms je toevlucht nemen tot een fantasiewereld. Daar wemelt het van de galant... »
 
 
 
 
 

Promo
Promo
Fatima, Nienke en Stella, de populairste singles van Nederland, staan elke dag in veertien kranten en bereiken een miljoenenpubliek. Maar de dames beperken h... »
 
 
 
 
 

Polderburka's
Polderburka's
De onweerstaanbare Burka Babes zijn terug, de populaire personages uit de Sigmund-strip in de Volkskrant. Nuchter en met zwarte humor geven zij hun visie op ... »
 
 
 
 
 

Matsuoka Gilles de Geus 02 Integraal
Matsuoka Gilles de Geus 02 Integraal
In deze integrale: Smeerenburg (3), De revue (4), De Batavia (5) en Spionage (6). »