Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Stampede!
Stampede!
De komische western Stampede! was de eerste strip van de jonge tekenaar Peter de Wit. Geïnspireerd door Amerikaanse krantenstrips als Roodoog, De Tovenaar v... »
 
 
 
 
 

S1ngle
S1ngle
SOS S1ngle is het nieuwe album van Hanco Kolk en Peter de Wit. Inmiddels zijn we allemaal vertrouwd met Stella, Nienke en Fatima. Pogingen tot het vinden van... »
 
 
 
 
 

S1ngle | SOS
S1ngle | SOS
Verpleegsters Fatima, Nienke en Stella zijn de populairste singles van Nederland. In hun dromen dompelen de dames zich onder in een zee van mannen in de hoop... »
 
 
 
 
 

Sigmund weet wel raad met narcisten
Sigmund weet wel raad met narcisten
Op social media is ieder van ons 24/7 bezig me, myself and I zo succesvol mogelijk te promoten. Narcisme is de stoornis du jour. Waarschijnlijk omdat je zelf... »
 
 
 
 
 

S1ngle Trio
S1ngle Trio
De verpleegsters Fatima, Nienke en Stella zijn de populairste singles van Nederland. Ze staan dagelijks in veertien kranten en hebben zelfs hun eigen tv-seri... »
 
 
 
 
 

S1ngle Swipe
S1ngle Swipe
Fatima heeft een tinderdate met statisticus Dirk. Met behulp van spreadsheets en cirkeldiagrammen weet hij haar ervan te overtuigen dat ze de perfecte match ... »
 
 
 
 
 

Polderburka's
Polderburka's
De onweerstaanbare Burka Babes zijn terug, de populaire personages uit de Sigmund-strip in de Volkskrant. Nuchter en met zwarte humor geven zij hun visie op ... »
 
 
 
 
 

De grap is rond
De grap is rond
Spaan geeft punten 6- Gerrit de Jager Als iets opvalt bij De Jager is het zijn overdaad. Waar een ander het afkan met twee plaatjes, of zelfs één, zit De J... »