Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

XL
XL
Dress to impress is het motto van de verpleegsters Fatima, Stella en Nienke. De drie dames begeven zich elke dag weer op de relatiemarkt en weten als geen an... »
 
 
 
 
 

S1ngle love
S1ngle love
Fatima is verliefd op Harold. Maar dan komt de mysterieuze Tim in haar leven en wordt ze ook op hem tot over haar oren verliefd. Ze kan niet kiezen, maar gel... »
 
 
 
 
 

Sigmund dertigste sessie
Sigmund dertigste sessie
Het heeft Zijne Koninklijke Hoogheid behaagd dokter Sigmund te onderscheiden in de Orde van Oranje Nassau met Eikenloof. De versierselen zijn hem door de Maj... »
 
 
 
 
 

Sigmund drieëndertigste sessie
Sigmund drieëndertigste sessie
Dokter Sigmund laat in deze drieëndertigste sessie zijn praktijk isoleren om de stijgende energiekosten het hoofd te bieden. Helaas wordt zijn nachtrust met... »
 
 
 
 
 

Sigmund weet wel raad met opvoeden
Sigmund weet wel raad met opvoeden
Jaar in jaar uit verschijnen er stapels boeken over opvoeden, neergepend door zelfbenoemde pedagogen die handig inspelen op de onzekerheden van jonge ouders.... »
 
 
 
 
 

Sigmund drieentwintigste sessie
Sigmund drieentwintigste sessie
Hoog bezoek! Dokter Sigmund ontvangt onze nieuwe koning in zijn praktijk voor een aantal indringende sessies waardoor hij zich thans met gepaste trots hoflev... »
 
 
 
 
 

Sigmund achttiende sessie
Sigmund achttiende sessie
PETER DE WIT<br/>Sigmund achttiende sessie<br/><br/>Niemand weet beter dan dokter Sigmund dat het op het ijs en in het leven om evenwicht gaat. Zijn praktijk... »
 
 
 
 
 

Het lege nest
Het lege nest
Natuurlijk, als je kinderen krijgt weet je dat ze op een dag volwassen zullen zijn.Maar als ze het ouderlijk huis verlaten komt dat toch vaak als een schok. ... »
 
 
 
 
 

S1ngle Love
S1ngle Love
Fatima is erg gelukkig met Harold. Maar dan komt de mysterieuze Tim in haar leven en wordt ze ook op hem tot over haar oren verliefd. Fatima vindt het onmoge... »