Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Mabel
Mabel
Onderzoeksjournalist Peter Siebelt heeft Nederland tweemaal verrast met onthullende boeken over brandende kwesties. De eerste keer over Fortuyn-moordenaar Vo... »
 
 
 
 
 

De 4e Wereldoorlog
De 4e Wereldoorlog
Na het lezen van Peter Siebelts boek Mabel Koninklijk Bal Masqué, dat onder andere over Mabels optreden in voormalig Joegoslavie ging, schreef Theo van Gogh... »
 
 
 
 
 

Eco Nostra
Eco Nostra
Eco Nostra legt het netwerk bloot achter Volkert van der Graaf, de man die Pim Fortuyn op gruwelijke wijze om het leven bracht. Peter Siebelt, beveiligingsex... »
 
 
 
 
 

Modus Operandi
Modus Operandi
Er is een tendens te bespeuren van een steeds negatiever sentiment in Nederland jegens Israël. Waar komt dit vandaan?Auteur Peter Siebelt, bekend van divers... »
 
 
 
 
 

Vissers in troebel water
Vissers in troebel water
Een schokkend verhaal over opmerkelijke samenwerkingsverbanden tussen een dominee, een ex-terrorist, drugsdealers, pedofielen en politici. Dubieuze activitei... »
 
 
 
 
 

Wijnand Duyvendak
Wijnand Duyvendak
de verborgen jaren »
 
 
 
 
 

Modus Operandi
Modus Operandi
<p><p>Er is een tendens te bespeuren van een steeds negatiever sentiment in Nederland jegens Israël. Waar komt dit vandaan?</p><br/><br/><p>Auteur Peter Sie... »
 
 
 
 
 

RaRA wie ben ik?
RaRA wie ben ik?
Een schaduwbiografie van de bekende Nederlandse politicus Wijnand Duivendak dooronderzoeksjournalist Peter Siebelt, auteur van het boek EcoNostra, het netwer... »
 
 
 
 
 

Econostra
Econostra
 »