Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

vmbo horeca
vmbo horeca
In dit oriëntatiewerkboek maken de leerlingen kennis met het werken in het restaurant en in de keuken. Basisbegrippen als beroepskleding, mastiek en mise-en... »
 
 
 
 
 

Tendens HTRV
Tendens HTRV
Het materiaal in leerjaar 4 voor het sectorale programma Horeca bestaat uit een map met 8 werkboeken. In elk werkboek staat een werkplek centraal. Bij elke w... »
 
 
 
 
 

Horeca; Kok hoofd en bijgerechten II
Horeca; Kok hoofd en bijgerechten II
In dit werkboek gaat de leerling aan de slag als kok hoofd- en bijgerechten. Aan de hand van afwisselende opdrachten leert hij onder andere over producten al... »
 
 
 
 
 

vmbo horeca
vmbo horeca
Dit werkboek behandelt de werkzaamheden van de kok bij het bereiden van voorgerechten. Onderwerpen als soepen, sauzen en salpicons komen aan bod, maar ook w... »
 
 
 
 
 

Tendens
Tendens
In dit werkboek gaat de leerling aan de slag als kok voor- en nagerechten en leert hij welke voor- en nagerechten er zijn, waar deze gerechten van gemaakt wo... »
 
 
 
 
 

Werken in de keuken
Werken in de keuken
Met de werkboeken van Edu4all leert uw leerling alles wat hij moet weten en kunnen voor het beroepsgerichte profiel- en keuzevak. Door veel te doen ontdekt d... »
 
 
 
 
 

basisberoepsgerichte leerweg/kaderberoepsgerichte leerweg leerjaar 3
basisberoepsgerichte leerweg/kaderberoepsgerichte leerweg leerjaar 3
De pakketsamenstelling van Tendens HTRV voor leerjaar 3 ziet er als volgt uit: <br/><br/>Voor de leerling<br/>* folio werkmateriaal <br/>* bronnenwebsite met... »
 
 
 
 
 

Kok hoofd- en bijgerechten
Kok hoofd- en bijgerechten
Dit werkboek behandelt de werkzaamheden van de kok bij het bereiden van hoofd- en bijgerechten. Verschillende bereidingen komen aan bod, waaronder vlees- en ... »