Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het enigma van 8
Het enigma van 8
Een seriemoordenaar doodt op brutale wijze zijn slachtoffers. Telkens laat hij een handtekening achter, het cijfer 8, met een vlijmscherp mes in hun huid gek... »
 
 
 
 
 

De gehoorstoornis survivalgids
De gehoorstoornis survivalgids
Zit jij ook altijd vooraan in de klas omdat je anders de leerkracht niet goed hoort? Moet jij soms ook meerdere keren aan een vriendje of vriendinnetje vrage... »
 
 
 
 
 

Oase
Oase
 »
 
 
 
 
 

Middernacht - Duivelsschool
Middernacht - Duivelsschool
Sommige verhalen zijn zo griezelig, zo verontrustend, dat je er een raar gevoel van in je buik krijgt. Alsof een monsterlijke spin met harige poten vol haakj... »
 
 
 
 
 

Junior monsterboek
Junior monsterboek
12 nieuwe monsterverhalen uit de hel!2 x 6 duivelse griezelauteurs slepen jou mee naar de hel van hun verbeelding... wees welkom... en sterf van angst! Wat ... »
 
 
 
 
 

Hart
Hart
De 17-jarige ZoĆ« wordt in een labo onderworpen aan tests. Haar vriend Justin redt haar, vast van plan om samen in het geheim een nieuw leven op te bouwen, v... »
 
 
 
 
 

Een hart voor dieren
Een hart voor dieren
Mats is op Fleur. Maar Fleur wil niet verliefd worden op Mats, want haar vriendin Hanne heeft een oogje op hem. Maar hoe zorg je ervoor dat je niet verliefd ... »
 
 
 
 
 

De droomdemon
De droomdemon
 »
 
 
 
 
 

Ik lees tien minuten met de BOE!kids
Ik lees tien minuten met de BOE!kids
Lees je mee?Vaar je mee met Boe?Of tover je snoep met Pas?Je kunt ook griezelen met Mie in de bib.Of agent worden, zoals Wolf!En help je Pier met het ideale ... »
 
 
 
 
 

Tsunami
Tsunami
Vier jongeren in hun zoektocht naar hoop, geluk en liefde in een wereld verwoest door de mens. 2165. Na een serie zware natuurrampen is het gewone leven op a... »