Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ik ben niet bang
Ik ben niet bang
De heetste zomer van de twintigste eeuw, Zuid-Italië, een kleine gemeenschap van vijf huizen, omringd door korenvelden. Terwijl de ouderen binnen schuilen t... »
 
 
 
 
 

Anna
Anna
<p>Nadat een mysterieus virus alle volwassenen heeft uitgeroeid, is Sicilië verworden tot een gigantische ruïne van verlaten steden, afgebrande winkelcentr... »
 
 
 
 
 

Jij bent mijn schat
Jij bent mijn schat
Als je hem zo zag slapen op de bank, met een straaltje<br/>kwijl dat over zijn kin stroomde en die halfvolle fles<br/>Pampero tegen zijn borst geklemd, zou j... »
 
 
 
 
 

Wie es Gott gefällt
Wie es Gott gefällt
Wie es Gott gefällt »
 
 
 
 
 

Ik haal je op, ik neem je mee
Ik haal je op, ik neem je mee
Ischiano Scalo, gelegen aan de Italiaanse Rivièra, is het toneel van twee adembenemende liefdesverhalen. Het is het geboortedorp van de veertigjarige playbo... »
 
 
 
 
 

Novelle
Novelle
 »
 
 
 
 
 

Zo God het wil
Zo God het wil
<p>De dertienjarige Cristiano Zena woont bij zijn vader Rino, een drinkende, werkloze, gewelddadige, getatoeëerde neonazi. Het soort dat je niet graag in he... »
 
 
 
 
 

Kieuwen
Kieuwen
<p>Marco, de held in deze roman, is een jongeman die aquaria bouwt en het gedrag van vissen bestudeert. Hij lijdt aan longkanker en struint de rijke wijken v... »
 
 
 
 
 

Laat het feest beginnen
Laat het feest beginnen
Fabrizio Ciba, een auteur die ooit een enorme bestseller schreef, maar nu al jaren droogstaat qua ideeën, kan maar niet beslissen of hij zal vluchten naar e... »
 
 
 
 
 

I''m Not Scared
I''m Not Scared
 »