Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Wie wind zaait
Wie wind zaait
In het kantoor van WindPro, een bedrijf dat windmolens exploiteert, wordt een nachtwaker dood aangetroffen. Als korte tijd later een boer vermoord wordt die ... »
 
 
 
 
 

Sneeuwwitje moet sterven
Sneeuwwitje moet sterven
Op een donkere ochtend in november vinden bouwvakkers op een verlaten vliegveld van de Amerikaanse luchtmacht in Eschborn bij Frankfurt een menselijk skelet.... »
 
 
 
 
 

Boze wolf
Boze wolf
Op een warme dag in juni vindt een groepje tieners het lijk van een meisje in de rivier de Main. Er wordt niemand met haar signalement vermist, en daarom val... »
 
 
 
 
 

Böser Wolf
Böser Wolf
6 Cds »
 
 
 
 
 

De levenden en de doden
De levenden en de doden
Rechercheur Pia Kirchhoff staat op het punt om op huwelijksreis te gaan als een sluipschutter een slachtoffer maakt. Pia besluit de reis uit te stellen en ha... »
 
 
 
 
 

Eeuwige vriendschap
Eeuwige vriendschap
<b>Deel 10 in de serie rondom rechercheurs Pia Sander en Oliver von Bodenstein!</b>

In Bad Soden wordt een vrouw als vermist opgegeven. Bij haar thuis treft... »
 
 
 
 
 

Vrienden voor altijd
Vrienden voor altijd
Als Charlotte hoort dat haar vroegere beste vriendin Doro meegaat op vakantie naar Frankrijk, is ze verre van enthousiast. Want ze hebben elkaar al maanden n... »
 
 
 
 
 

Zomer van de waarheid
Zomer van de waarheid
Een meeslepende familiesaga voor liefhebbers van Jojo Moyes, Anne Jacobs en Corina Bomann.

Ik vond dit eerste deel van de serie zo leuk dat ik meteen de vol... »
 
 
 
 
 

Een onbeminde vrouw
Een onbeminde vrouw
Door een lading hagel uit zijn eigen jachtgeweer komt de Frankfurtse hoofdofficier van justitie op een snelle, maar weinig fraaie manier om het leven. De moo... »
 
 
 
 
 

Door dik en dun
Door dik en dun
De zomervakantie is voorbij - eindelijk kan Charlotte weer op Won Da Pie rijden. Als ze een belangrijke wedstrijd met haar paard wint, is ze natuurlijk erg b... »