Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Kliederkonten
Kliederkonten
Haas wil verven. Het liefst verft hij alles in zijn lievelingskleur: blauw. 'Blauwe bomen, blauwe struiken, blauw gras! Zou dat niet mooi zijn?' Teken een la... »
 
 
 
 
 

Goedgemutst
Goedgemutst
 »
 
 
 
 
 

Bijna boos
Bijna boos
 »
 
 
 
 
 

Bruut durft alles
Bruut durft alles
De stoere Bruut laat zijn dierenvrienden zien dat hij nergens bang voor is. Maar dan zit daar een piepklein spinnetje... De dappere Bruut blijkt toch niet zo... »
 
 
 
 
 

Lekkere lucht
Lekkere lucht
Haas ruikt iets lekkers. Waar komt die lekkere lucht vandaan en wat voor eten zou het zijn? Haas gaat met Sofie op onderzoek uit. Onderweg komt hij allerlei ... »
 
 
 
 
 

Nooit meer nat!
Nooit meer nat!
Het eerste deel van de serie prachtige prentenboeken van Mijn naam is Haas introduceert het karakter Haas, zijn vriendjes en zijn fantastische wereld.

Na d... »
 
 
 
 
 

Haas gaat op reis
Haas gaat op reis
Haas Gaat Op Reis »
 
 
 
 
 

Wakker worden!
Wakker worden!
Haas ontwaakt vroeg in de ochtend. Alles is bedolven onder een dik pak sneeuw. En nu al het water ijs is kan zijn dag niet meer stuk. Iedereen moet delen in ... »
 
 
 
 
 

Groen genoeg
Groen genoeg
Bij de eerste lentezon barst de natuur uit haar voegen en toont een weldadig groen. Alles wat je tekent groeit zo goed dat het alle dieren in de wereld van H... »
 
 
 
 
 

Vreemde vogels
Vreemde vogels
<p>Haas kan niet wachten tot het lente wordt. Elke dag staat hij vroeg op om bewijs te vinden dat de lente is begonnen. Haas legt zijn grote oren plat op het... »