Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Kieft
Kieft
Bijna twintig jaar lang droeg voetballer Wim Kieft een groot geheim met zich mee.Dat is nu voorbij.Aan Michel van Egmond, auteur van de mega-bestseller GIJP,... »
 
 
 
 
 

Deal
Deal
<p>In DEAL neemt bestseller auteur Michel van Egmond de lezer mee in de wereld van Rob Jansen, een van de meest vooraanstaande voetbalmakelaars in Europa. Hi... »
 
 
 
 
 

De wereld volgens Gijp
De wereld volgens Gijp
De wereld volgens Gijp laat de lezer kennis maken met het oude en het nieuwe leven van het media-fenomeen René van der Gijp, in een hartveroverend en bij vl... »
 
 
 
 
 

De wereld volgens GIJP
De wereld volgens GIJP
<p>In het voorjaar van 2016 gebeurde er iets uiterst ingrijpends in het doorgaans zo kalme bestaan van René van der Gijp, iets dat zijn leven van de ene op ... »
 
 
 
 
 

Wim Kieft
Wim Kieft
<p>Na het verschijnen van KIEFT, de megabestseller uit 2014 waarin de hoofdpersoon op indringende wijze zijn jarenlange cocaïne- en alcoholverslaving aan he... »
 
 
 
 
 

Kieft
Kieft
 »
 
 
 
 
 

Derksen
Derksen
<p>Al meer dan tien jaar lang kijken bestsellerauteur Michel van Egmond en sterinterviewer Antoinnette Scheulderman van zeer nabij en in grote verbazing naar... »
 
 
 
 
 

Inside
Inside
<i>INSIDE </i>is het onthullende, verbazingwekkende en bij vlagen onthutsende vervolg op de bestseller <i>TOPSHOW </i>uit 2014. Dit keer doen Michel van Egmo... »