Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Kieft
Kieft
Bijna twintig jaar lang droeg voetballer Wim Kieft een groot geheim met zich mee.Dat is nu voorbij.Aan Michel van Egmond, auteur van de mega-bestseller GIJP,... »
 
 
 
 
 

Inside
Inside
<p><i>INSIDE </i>is het onthullende, verbazingwekkende en bij vlagen onthutsende vervolg op de bestseller <i>TOPSHOW </i>uit 2014. Dit keer doen Michel van E... »
 
 
 
 
 

De snor van József Kiprich
De snor van József Kiprich
Bestseller-auteur Michel van Egmond (Gijp, Kieft,Topshow) schrijft al meer dan<br/>twintig jaar als insider over Feyenoord.<br/>In deze bundel zijn z'n beste... »
 
 
 
 
 

Een avond met Paul Gascoigne
Een avond met Paul Gascoigne
Een avond met Paul Gascoigne is de nieuwste bundel verzamelde columns en reportages van Michel van Egmond, journalist, columnist en tv-maker bij Voetbal Inte... »
 
 
 
 
 

14 gemiste oproepen van Cruijff
14 gemiste oproepen van Cruijff
<p>Michel van Egmond viert dit jaar een jubileum: hij schrijft precies drie decennia lang fulltime over voetbal. In deze verzamelbundel is het beste van zi... »
 
 
 
 
 

De wereld volgens GIJP
De wereld volgens GIJP
<p>In het voorjaar van 2016 gebeurde er iets uiterst ingrijpends in het doorgaans zo kalme bestaan van René van der Gijp, iets dat zijn leven van de ene op ... »
 
 
 
 
 

Lourdes aan de Maas
Lourdes aan de Maas
<p>Michel van Egmond en Martijn Krabbendam volgen Feyenoord al tientallen jaren op de voet.
In <i>Lourdes aan de Maas</i> doen ze op indringende wijze versl... »
 
 
 
 
 

Kieft
Kieft
 »