Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Connect!
Connect!
MANAGEMENTBOEK VAN HET JAAR 2011!<br/><br/>LinkedIn, Twitter, Facebook, YouTube en Hyves: miljoenen mensen zijn virtueel met elkaar verbonden.We leven in een... »
 
 
 
 
 

Olietankers en speedboten
Olietankers en speedboten
In ‘Olietankers en speedboten’ laat Menno Lanting met inspirerende praktijkvoorbeelden zien hoe kleine én grote bedrijven speedboten kunnen worden in he... »
 
 
 
 
 

Iedereen CEO
Iedereen CEO
Sociale netwerken en nieuwe technologiën stellen de kenniswerker in staat om zelf zijn werk te organiseren en zijn professionele ontwikkeling vorm te geven.... »
 
 
 
 
 

Uit het transformatiemoeras
Uit het transformatiemoeras
<p>Voor organisaties die relevant willen blijven in het digitale tijdperk is het niet genoeg om alleen de bestaande processen te digitaliseren. Ze moeten hun... »
 
 
 
 
 

Het geheim van disruptie
Het geheim van disruptie
‘Het geheim van disruptie’ van Menno Lanting is een integrale uitgave van de kernboodschap uit zijn meest recente bestseller ‘De disruptieparadox’: d... »
 
 
 
 
 

Hoe word ik een speedboot?
Hoe word ik een speedboot?
Menno Lanting reisde de wereld over op zoek naar de meest inspirerende ondernemers en organisaties, zowel start-ups als grote multinationals. In 'Olietankers... »
 
 
 
 
 

spec Uit het transformatiemoeras
spec Uit het transformatiemoeras
Sinds het begin van de digitalisering bestudeert en begeleidt Menno Lanting organisaties in hun transformatie. Hij adviseert grote bedrijven en mkb-onderneme... »
 
 
 
 
 

Connect
Connect
de impact van sociale netwerken op organisaties en leiderschap. LinkedIn, Twitter, Facebook, YouTube en Hyves: miljoenen mensen zijn... »
 
 
 
 
 

De Disruptieparadox
De Disruptieparadox
 »
 
 
 
 
 

De disruptieparadox
De disruptieparadox
Menno Lanting wijst je in zijn nieuwe bestseller 'De disruptieparadox' de weg naar echte innovatie. <br/>Als bedrijven ten onder gaan, is dat maar zelden een... »