Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Ingepakt! <p>In<i> Ingepakt! l</i>eren culinaire auteurs René Zanderink en Meneer Wateetons je modern koken met klassieke en soms ronduit primitieve technieken. <i>In... »
Worstbijbel Meneer Wateetons onthult alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en... »
Handboek voor de Vinex-jager <p>Waar de man vroeger nog gevaren moest trotseren om zichzelf en zijn gezin in leven te houden, heeft de Vinex-man het goed voor elkaar: de koel-vriescombin... »
Over inpakken <p>In<i> Over inpakken, l</i>eren culinaire auteurs René Zanderink en Meneer Wateetons je modern koken met klassieke en soms ronduit primitieve technieken.... »
Over charcuterie In <i>Over charcuterie</i> kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Fran... »
Over worst <p>Alle slagersgeheimen ontrafeld in het ultieme lees-, kijk- en doe-boek voor iedere worstliefhebber en ambachtelijke doe-het-zelver.</p><p>De auteurs van h... »
Over frituren <p><b>'Wateetons is er glansrijk in geslaagd een stevig onderbouwd, smakelijk én vermakelijk boekwerk samen te stellen.' - <i>De Volkskrant</i></b>
Over rook Het ultieme handboek over warm & koud roken! <br/><br/>In 'Over rook' kom je werkelijk alles te weten over het roken van vlees, vis en groenten: het verschil... »
Over rot Zonder dat we er bij stil staan eten we elke dag gefermenteerd voedsel; van yoghurt en kaas bij het ontbijt, koffie op het werk, boterhammen bij de lunch tot... »
Over drank <i>Over drank</i> is hét handboek over bier, wijn en gedestilleerd. Na <i>Over worst</i>, <i>Over rook</i> en <i>Over rot</i> is dit het vierde standaardwer... »