Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Meneertje Meer
Meneertje Meer
Meneertje is niet snel tevreden. Hij wil steeds een beetje meer. Groter. Duurder. Hoger. Langer. Maar of hij er gelukkiger van wordt?Meneertje Meer gaat over... »
 
 
 
 
 

Operatie Vrotte
Operatie Vrotte
Alle kinderen in de straat kennen mevrouw Vrotte.Als ze voorbij rijdt in haar wagentje wordt het stil op straat. Kinderen verstoppen zich achter lantaarnpale... »
 
 
 
 
 

Muk ziet ze groeien
Muk ziet ze groeien
Muk en Vlieg gaan lekker naar buiten. Alles lijkt in beweging. Hij maakt kennis met een rups die later een mooie vlinder wordt. Hij ontmoet een grijs kuikent... »
 
 
 
 
 

Het beste van het beste
Het beste van het beste
Een verhaal op rijm van Mark Haayema. De koning en koningin van het Land van Melk en Honing hebben alles wat hun hartje begeert. Hun kindje moet dus ook perf... »
 
 
 
 
 

Griezelige Geesten
Griezelige Geesten
 »
 
 
 
 
 

Muk boxset
Muk boxset
Wat is er nou leuker dan de superzachte knuffel van Muk? De knuffel mét een miniboekje in een vrolijke cadeaudoos natuurlijk! Maak jezelf of een ander blij ... »
 
 
 
 
 

Muk krijgt een kleur
Muk krijgt een kleur
Dalmatiër-pup Muk vindt zijn zwart-witte vacht maar saai. In de dierentuin ziet hij dieren met de prachtigste kleuren en patronen. Dat wil hij ook wel! Maar... »
 
 
 
 
 

Herman de muis
Herman de muis
Herman de Muis is verliefd. En wel op een héél bijzonder meisje! Als dat maar goed gaat... »
 
 
 
 
 

Uit je duim!
Uit je duim!
In dit bijzondere grote Gouden Boek staan negen verhalen die zijn bedacht door kinderen voor wie ‘later’ misschien niet zo heel lang meer duurt of al is ... »
 
 
 
 
 

Prima Ballerina
Prima Ballerina
Oma Catherina is niet zoals andere oma's. Zij zit niet bij de thee te breien, maar doet aan ballet. Met al haar honderdvijftig kilo's doet ze moeiteloos een ... »