Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Onder invloed
Onder invloed
Van de ene dag op de andere, zonder waarschuwing, zonder enig teken, verdwijnt haar partner Joost uit het leven van Emma en hun twee kinderen. Hij neemt niet... »
 
 
 
 
 

Zomerhitte
Zomerhitte
Een schildercursus in het heuvelachtige Limburg loopt heel anders dan Laura had verwacht...Een peperdure schildercursus in het Limburgse Heuvelland is volgen... »
 
 
 
 
 

Hoog spel
Hoog spel
Masseuse Eva verdient stiekem wat extra geld door mannen een 'happy ending' te geven. Zo betaalt ze de verzorging voor haar demente moeder. Wanneer ze op een... »
 
 
 
 
 

De beproeving
De beproeving
Het is dertig jaar geleden dat Fiona, de geest van een Vikingvrouw, op Kenning voor het laatst is gezien. Als Nina na haar aankomst op het rustige Deense eil... »
 
 
 
 
 

Waan je in een andere wereld
Waan je in een andere wereld
De hoofdpersoon uit de Vertrekthrillers van Marelle Boersma vertrekt uit Nederland omdat ze een nieuw leven elders wil beginnen, omdat ze een droom volgt of ... »
 
 
 
 
 

Onder invloed
Onder invloed
Als er geen weg terug is..Huismoeder Emma blijft alleen en ontredderd achter met twee kinderen wanneer haar partner Joost met de noorderzon is vertrokken. Om... »
 
 
 
 
 

Nr. 10
Nr. 10
Tien jaar!De Crime Compagnie brengt al jaren misdadig goede thrillers van Nederlandse bodem. Ter ere van ons tienjarig jubileum schreven de auteurs van De Cr... »
 
 
 
 
 

De beproeving
De beproeving
 »
 
 
 
 
 

Vervlogen
Vervlogen
Kan Claire nog achterhalen wat er die fatale zomer met haar zus is gebeurd? Het leven van de 9-jarige Claire van Klinken verandert voorgoed als haar zus Elea... »
 
 
 
 
 

Zomerhitte
Zomerhitte
Om te herstellen van een gebroken hart vertrekt Laura voor een schildercursus naar het Zuid-Limburgse Heuvelland. Daar weet ze de charismatische cursusleider... »