Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Heinrich Mann
Heinrich Mann
Heinrich Mann, (1871 Lübeck - 1950 Santa Monica, Californië), was de vier jaar oudere broer van de grote auteur en Nobelprijswinnaar Thomas Mann. Allebei w... »
 
 
 
 
 

Bühne 8
Bühne 8
<p>&#39;Kleur
Kleurrijk
Palet
Van
Keuzes&#39;</p><p>Opent Perry Pierik dit voorjaarsnummer. Zijn gedicht <em>Afdruk</em> is een ode op de veelkleurigheid... »
 
 
 
 
 

Erika en Klaus Mann
Erika en Klaus Mann
Erika Mann (1905-1969) en Klaus, (1906-1949) waren in hun tijd de beroemde kinderen van de grote auteur en Nobelprijswinnaar Thomas Mann. Erika maakte naam a... »
 
 
 
 
 

In de greep van Houdini
In de greep van Houdini
Wat bezielt iemand om de kost te willen verdienen door zich te laten vastketenen, insnoeren in een dwangbuis en in de boeien slaan om daar vervolgens onder d... »
 
 
 
 
 

Thomas Mann
Thomas Mann
 »
 
 
 
 
 

Thomas Mann en Wagner
Thomas Mann en Wagner
Als jongeman van nog geen achttien jaar oud maakte Thomas Mann voor het eerst een uitvoering mee van Wagner. Het was de Lohengrin in de stadsschouwburg van z... »
 
 
 
 
 

Erika en Klaus Mann
Erika en Klaus Mann
Erika Mann (1905-1969) en Klaus, (1906-1949) waren in hun tijdde beroemde kinderen van de grote auteur en NobelprijswinnaarThomas Mann. Erika maakte naam als... »