Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Isa's droom
Isa's droom
Isa droomt ervan beroemd te worden. Na een volledig mislukt optreden tijdens een talentenjacht slikt ze in een opwelling een aantal slaappillen.Ze wordt wakk... »
 
 
 
 
 

Isa's droom
Isa's droom
Isa wil beroemd worden. Ze ziet zichzelf al de wereld veroveren als haar alter ego Alysha - in alle opzichten een verbeterde versie van zichzelf, vindt Isa. ... »
 
 
 
 
 

De genietmachine
De genietmachine
 »
 
 
 
 
 

Het verlangen van de prins
Het verlangen van de prins
<p>Een razend spannend kinderboek van Marco Kunst vol mysteries over Lode, een geheimzinnig schip en een vloek... Op een dag verschijnt een mysterieuze driem... »
 
 
 
 
 

Gewist
Gewist
Sigma-fi-alpha-277, kortweg Sig, wordt op een metrostation opgeveegd door een railreiniger. Na een wilde rit smijt de machine hem op een enorme vuilnisbelt v... »
 
 
 
 
 

Op de Noordpool!
Op de Noordpool!
B.O.J. (Boeken Over Jongens) Max, Milan en Makoto gaan naar de Nolympische Spelen in Amerika. Het vliegtuig waarmee ze reizen dreigt echter neer te storten. ... »
 
 
 
 
 

Farabel
Farabel
Farabel is midden dertig en gelooft nauwelijks nog in de verhalen over carrière en geluk waarmee ze opgroeide. Haar werk is na een aantal jaren saai geworde... »
 
 
 
 
 

Isas Traum
Isas Traum
Isas Traum »