Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De zaak Sus Antigoon
De zaak Sus Antigoon
Aan de oevers van de Schelde fantaseren Suske en Wiske over Sus Antigoon die er lang geleden op weg naar de Grote Oceaan met de Antverpia passeerde. Wanneer ... »
 
 
 
 
 

De ietsoloog
De ietsoloog
 »
 
 
 
 
 

Sam
Sam
Sam 010 Aan De Grond »
 
 
 
 
 

Lambik
Lambik
Barabas meent dat hij op het punt staat om Suske en Wiske terug te halen, maar dan gaat het vreselijk mis en lijkt alle hoop verloren.Lambik gelooft dat het ... »
 
 
 
 
 

De killerbacterie
De killerbacterie
Tante Sidonia koopt met het geld van een winnend lot een caravanen trekt met haar vrienden voor de zomermaanden naar de camping.Daar blijkt toch niet alles p... »
 
 
 
 
 

De vloek van Malfrat
De vloek van Malfrat
Allis is veertien, ze woont alleen in een hut in het bos. De dorpelingen verdenken haar van hekserij. Op een dag komt ze in aanvaring met de wrede Malfrat, d... »
 
 
 
 
 

Biebel
Biebel
 »
 
 
 
 
 

Geduvel op de heide
Geduvel op de heide
In deze heerlijk ouderwetse hommage aan meesterverteller Willy Vandersteen combineren de auteurs elementen uit De Verborgen Kroon (een avontuur van Jerom) en... »
 
 
 
 
 

Reynaert de vos
Reynaert de vos
Een roofdier zonder geweten dat de zwaktes van zijn tegenstanders ruikt en uitbuit. Een psychopaat die zich vermomt als godsdienstleraar, kluizenaar, heremie... »