Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ik mis alleen de HEMA
Ik mis alleen de HEMA
Weggaan en nooit meer terugkomen, dat deden ooms en tantes in de jaren vijftig van de vorige eeuw. Met tienduizenden tegelijk vertrokken ze naar Australië e... »
 
 
 
 
 

Heartbreak hotel
Heartbreak hotel
Isa's vroegere vriendje Tristan nodigt Isa uit om hem op zijn tijdelijk adres, het Heartbreak Hotel, te komen opzoeken. Zij is nog steeds verliefd op hem. Tr... »
 
 
 
 
 

Sara Paletti
Sara Paletti
Sara Paletti is het eerste deel van een kleurrijke en humoristische serie van Manon Sikkel (bekend van o.a. Geheim agent oma en Elvis Watt). Een heerlijke se... »
 
 
 
 
 

Expeditie vriendschap
Expeditie vriendschap
IzzyLove - Expeditie vriendschap is het zevende boek in de serie over de grappige Isa van Manon Sikkel, die drie keer de Prijs van de Nederlandse Kinderjury ... »
 
 
 
 
 

Hoe lang zijn geheimen houdbaar?
Hoe lang zijn geheimen houdbaar?
<p>'Hoe lang kun je een geheim bewaren? Moeten geheimen niet gewoon een houdbaarheidsdatum hebben, net als een pak melk? Een sticker boven op het geheim waar... »
 
 
 
 
 

Samen honderd
Samen honderd
 »
 
 
 
 
 

Het landje van Daan
Het landje van Daan
Wat als je broer goed is in álles? Sporten, muziek, school … Melvin kan alles. Maar Daan heeft een droom: hij wil boer worden. Hij zet alles op alles om z... »
 
 
 
 
 

De niet zo enge buurman
De niet zo enge buurman
Na Geheim agent oma verschijnt er nu De niet zo enge buurman van drievoudig Kinderjury-winnares Manon Sikkel, die bekend is van o.a de boeken over IzzyLove e... »
 
 
 
 
 

IzzyLove zomerpakket
IzzyLove zomerpakket
Isabelle Strombolov (volgens haar paspoort) of Isa (volgens haar vrienden) of IzzyLove (volgens haar internetvrienden) is de hoofdpersoon in de populaire ser... »