Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

365 x mama zijn
365 x mama zijn
<p>De gloednieuwe scheurkalender van Mama Baas heeft voor elke dag een grappige of een ontroerende quote.</p> <p>365 herkenbare uitspraken van mama's, papa's... »
 
 
 
 
 

Kampboekje
Kampboekje
<p>In het <em>Kampboekje</em> kan je kindje al zijn of haar kampavonturen opschrijven en bijhouden als een soort dagboek, zodat jij ze achteraf in geuren en ... »
 
 
 
 
 

Slaap baby slaap
Slaap baby slaap
<p>'Slaap is alles' vat heel goed de filosofie van Nathalie Schittekatte samen. Ze begeleidde al vele honderden baby's - en hun ouders - om goed te slapen en... »
 
 
 
 
 

EHBO bij kinderen
EHBO bij kinderen
<p>Onze kleine sloebers zijn soms echte waaghalzen. Voor we het weten staan ze met tranen en een bijbehorende schaafwond voor onze neus. Daarnaast kan het ee... »
 
 
 
 
 

On Adventure with Dad
On Adventure with Dad
<p>Elke papa kent het wel: de bezorgdheid van mama wanneer papa thuis blijft met de kinderen.</p> <p>Dit was net zo bij Kenny Deuss. Elke dinsdag is het zijn... »
 
 
 
 
 

Mijn Babyjournal
Mijn Babyjournal
<p>Maandenlang telde je af, daar is hét moment: je kindje wordt geboren. En jij bent (nog eens) mama.</p> <p>Welkom op de spannendste, soms wat angstaanjage... »
 
 
 
 
 

Voor mijn liefste meester
Voor mijn liefste meester
<p>Leuk vormgegeven boekje om als verrassing in te vullen of in te kleuren ... en aan je meester cadeau te doen.
Wat zou jij toveren voor je meester? W... »
 
 
 
 
 

Het Schoolfotoboek
Het Schoolfotoboek
<p>In dit boek kun je vanaf de eerste kleuterklas/de peuterspeelzaal tot het zesde studiejaar/groep 8 al je klasfoto's en individuele foto's kleven.
Na... »
 
 
 
 
 

Mama's vertellen - Meer dan verwacht
Mama's vertellen - Meer dan verwacht
<p>'Hoe doen die andere mama's dat toch?' Het is een vraag die we ons als mama allemaal weleens stellen. In '<strong>Mama's vertellen</strong>' delen verschi... »
 
 
 
 
 

Voor mijn liefste oma
Voor mijn liefste oma
<p>Leuk vormgegeven boekje om als verrassing in te vullen of in te kleuren... en aan oma cadeau te doen.</p> <p>Welk liedje zing je het liefste samen met je ... »