Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Gratis online software
Gratis online software
Er zijn steeds meer onlineprogramma's die vanaf een server op internet draaien. Hotmail en Gmail zijn allang niet meer de enige. Cloud computing heeft grote ... »
 
 
 
 
 

De leukste gratis apps
De leukste gratis apps
Leve de apps op smartphones en tablets! Ze zijn handig en praktisch, én leuk! En een heleboel ervan zijn gratis. Maar in het bos van meer dan 200.000 apps k... »
 
 
 
 
 

Slim internetten
Slim internetten
De meeste Nederlanders hebben een computer in huis met een snelle internetverbinding. Niet iedereen doet daar hetzelfde mee en kent de mogelijkheden. Dit boe... »
 
 
 
 
 

De leukste gratis apps
De leukste gratis apps
Leve de apps op smartphones en tablets! Ze zijn handig, praktisch én leuk! Een heleboel ervan zijn gratis. Maar in het bos van meer dan 200.000 apps kun je ... »
 
 
 
 
 

Haal nog meer uit uw pc
Haal nog meer uit uw pc
Haal nóg meer uit uw pc<br/><br/>Veel mensen werken op hun pc met officeprogramma’s, zoals Word, Excel en Powerpoint. Maar hoe goed kent u die programma’s... »
 
 
 
 
 

Beeld en geluid in huis
Beeld en geluid in huis
de nieuwste digitale toepassingen. PC handboek. Het gaat heel snel in de wereld van beeld en geluid. HD-televisie,... »
 
 
 
 
 

Windows 7
Windows 7
WINDOWS 7 <br/><br/>Windows Vista heeft veel computergebruikers teleurgesteld. Bent u benieuwd of de opvolger, Windows 7, het beter doet? Dit boek geeft een ... »
 
 
 
 
 

Alles over digitale video
Alles over digitale video
ALLES OVER DIGITALE VIDEOEen filmpje maken is – mede dankzij YouTube – populair. Maar hoe krijg je het beste resultaat en wat is het beste videobewerkingsp... »
 
 
 
 
 

Veilig online
Veilig online
VEILIG ONLINEWe gebruiken internet voor van alles: het vinden van informatie, het verrichten van fi nanciële transacties, het verzenden van e-mail, het boek... »
 
 
 
 
 

Foto's bewerken
Foto's bewerken
FOTO'S BEWERKEN<br/><br/>Dit boek leidt de lezer stap-voor-stap door de wereld van de digitale beeldbewerking. Na het lezen van de informatie kun je prachtig... »