Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Pien Chih-Lin
Pien Chih-Lin
 »
 
 
 
 
 

Laozi's vele wegen
Laozi's vele wegen
De Daodejing (ook wel Tao-te-king, Tau-te-tsjing, …) is waarschijnlijk op de Bijbel na het meest vertaalde boek ter wereld. Al ruim tweeduizend jaar vinden... »
 
 
 
 
 

Lao-tze's vele wegen
Lao-tze's vele wegen
De Tau-te-tsjing (of Tao-te-king, Daodejing, ...) is waarschijnlijk op de Bijbel na het meest vertaalde boek ter wereld. De Gumbert Collectie die de Leidse u... »
 
 
 
 
 

Intocht
Intocht
 »
 
 
 
 
 

Beluisteringen
Beluisteringen
Lloyd Haft leest het Nieuwe Testament Voor veel lezers van moderne religieuze poëzie mogen dePsalmbewerkingen van Lloyd Haft sinds vele jaren een begrip zij... »
 
 
 
 
 

Tweesprong
Tweesprong
Het is 1974. De twaalfjarige Sylvia ziet het huwelijk van haar ouders steeds verder in het slop raken. Haar vader maakt lange dagen, en als hij thuis is drin... »
 
 
 
 
 

Guide To Chinese Literature
Guide To Chinese Literature
Guide to Chinese Literature »
 
 
 
 
 

Intocht
Intocht
Intocht, in 2018 uitgegeven in eigen beheer, werd in kleine kring gelezen als een verslag in gedichten van de blijvende verbondenheid na het overlijden van e... »
 
 
 
 
 

De Psalmen
De Psalmen
In 1995 publiceerde Lloyd Haft zijn eerste dichterlijke bewerking van een Psalm. Hij koos daarvoor Psalm 23, een van de meer bekende. Vanaf de eerste regels:... »
 
 
 
 
 

Atlantis
Atlantis
Eine Monatsschrift F R Wissenschaft, Politik Und Poesie, Volume 4 »