Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Loslaten en thuiskomen
Loslaten en thuiskomen
De bisschop en de journalist. Ze zijn allebei 61, ze zijn allebei historicus en ze veranderen allebei van baan. De bisschop verhuist van het kleinste naar he... »
 
 
 
 
 

Geliefd Henri
Geliefd Henri
Henri Nouwen blijft duizenden lezers en zoekers aanspreken. Na het succes van de bestseller ‘Wie van ben ik?’ (met vijfde druk op komst) een nieuwe parel... »
 
 
 
 
 

Blijven dromen
Blijven dromen
Als bekende tv-persoonlijkheden en doorgewinterde kerkgangers toeren Andries Knevel en Leo Fijen door het land met hun lezingen. Ze spreken met jong en oud o... »
 
 
 
 
 

Geloven op zondagmorgen
Geloven op zondagmorgen
Leo Fijen voert elke zondagmorgen geloofsgesprekken, uitgezonden op Nederland 2: met bekende en onbekende katholieken, priesters en vrijwilligers, pastoraal ... »
 
 
 
 
 

Kloostermensen
Kloostermensen
Het religieus leven gaat een nieuwe lente tegemoet met kleine aantallen intreders en met een nieuw zelfbewustzijn. Wat is er aan de hand? Leo Fijen luistert ... »
 
 
 
 
 

Alles wat je dierbaar is
Alles wat je dierbaar is
Als vriend, vader en theoloog in opleiding komt Leo Fijen regelmatig in aanraking met verlies in de breedste zin van het woord. In dit boek schrijft hij open... »
 
 
 
 
 

Het geheim van de stilte
Het geheim van de stilte
Een bijzonder stilteboek. Met citaten van kloosterlingen die hun hele leven op zoek zijn naar de stem van de stilte in hun hart. Ze horen die stem in abdijen... »
 
 
 
 
 

Klooster! Verlangen
Klooster! Verlangen
Het diepste waarom van de spirituele weg: verlangen naar GodOp bedevaart naar de heilige Corona.Zingeving is van alle tijdenOver verlangen en geduld hebben: ... »
 
 
 
 
 

Geloven in de dorpskerk
Geloven in de dorpskerk
In Nederland wordt het platteland als regio steeds belangrijker. Daar is nog gemeenschapszin, daar kijken mensen naar elkaar om, daar is de schepping nabij, ... »
 
 
 
 
 

Wonderen van Maartensdijk
Wonderen van Maartensdijk
Tv-presentator en auteur Leo Fijen reist al bijna een kwart eeuw door Nederland voor lezingen. Hij ziet van dichtbij hoe protestantse en katholieke kerken st... »