Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ice tea
Ice tea
In 'Ice tea' staan 33 verfrissende recepten voor gezonde zelfgemaakte ice tea. Alle recepten zijn 100% natuurlijk en zonder toegevoegde kleur- en geurstoffen... »
 
 
 
 
 

Zoete pizza s
Zoete pizza s
Geen hartige, maar zoete pizza's!<br/><br/>Bij pizza margherita denken de meesten aan een hartige pizza met tomaten, mozzarella en basilicum. Maar er bestaat... »
 
 
 
 
 

Bonne Maman
Bonne Maman
De fruitige smaak van confituur, jam, gelei of marmelade. Je zou je er wel elke dag willen laten door verleiden. Zeker als er Bonne Maman® op het potje staa... »
 
 
 
 
 

Haribo
Haribo
De Happy World van HARIBO - de bonte en kleurrijke snoepjes van HARIBO zijn geliefd bij jong en oud! Wisten jullie dat deze snoepjes zich ook heel goed lenen... »
 
 
 
 
 

Mug cakes
Mug cakes
Een eenpersoonscakeje direct gebakken in een beker in de magnetron, dat gaat vliegensvlug! Binnen twee minuten staat er een heerlijke traktatie klaar voor na... »
 
 
 
 
 

Koken en bakken met matcha thee
Koken en bakken met matcha thee
Matcha - letterlijk fijn poederthee - is de oudste en meest exclusieve, groene theesoort uit Japan. Matcha thee drinken is in Japan verheven tot een waar rit... »
 
 
 
 
 

Pavlova & meringue
Pavlova & meringue
Pavlova is een waar feest om te maken en gebaseerd op meringue, room en fruit waarmee je eindeloos kunt variëren. In Pavlova & Meringue leer je diverse soor... »
 
 
 
 
 

Snel & Simpel koken
Snel & Simpel koken
 »