Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Schim en schaduw
Schim en schaduw
Schim en Schaduw is het eerste deel van fantasytrilogie De Grisha. Spannend, romantisch en duister: zoiets heb je nog nooit gelezen!<br/><br/>Het ooit zo rij... »
 
 
 
 
 

Dreiging en duisternis
Dreiging en duisternis
Dreiging en Duisternis is het tweede deel van De Grisha-trilogie.<br/><br/>Duisternis vergaat nooit.<br/><br/>Opgejaagd door het Eerste en Tweede Leger en ac... »
 
 
 
 
 

Val en Verlossing
Val en Verlossing
In het laatste deel van de Grisha-trilogie van bestsellerauteur Leigh Bardugo komt de strijd tussen Alina en de Duisterling tot een daverend einde. Nu de Dui... »
 
 
 
 
 

Val en verlossing
Val en verlossing
Val en Verlossing is het derde en laatste deel in de Grisha-trilogie.<br/><br/>Ravka is gevallen en de Duisterling regeert vanaf zijn schaduwtroon. De laatst... »
 
 
 
 
 

Het Negende Huis
Het Negende Huis
<p>De perfecte mix van fantasy en dark academia

Alex Stern kon altijd al geesten zien, maar dat die gave haar ooit nog eens van pas zou komen, had... »
 
 
 
 
 

Kraai & koninkrijk
Kraai & koninkrijk
Kaz en zijn bende hebben een missie volbracht waarvan niemand dacht dat ze hem zouden overleven - ook zijzelf niet. Maar in plaats van de beloofde vette belo... »
 
 
 
 
 

Schim & Schaduw
Schim & Schaduw
De Grisha-trilogie is fantastisch. Het speelt zich af in een soort magisch oud-Rusland, het is enorm spannend, de hoofdpersoon (Alina) is kick ass, haar best... »
 
 
 
 
 

Kraai & Koninkrijk
Kraai & Koninkrijk
 »
 
 
 
 
 

De verminkte koning
De verminkte koning
Het eerste deel van de Nikolai-duologie!

Nikolai Lantsov heeft altijd al een talent gehad voor het onmogelijke. Niemand weet precies wat hij heeft meegemaak... »
 
 
 
 
 

List & leugens
List & leugens
 »