Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Een schone lei
Een schone lei
Vijf maanden. Weg Kelly McGraw kan zich er niets meer van herinneren. En dat terwijl er toch dramatische dingen zijn gebeurd haar zusje is overleden haar vri... »
 
 
 
 
 

Oeps, vergeten!
Oeps, vergeten!
 »
 
 
 
 
 

Vuurproef ; Onder vuur ; Heter vuren
Vuurproef ; Onder vuur ; Heter vuren
De eerste drie verhalen van advocate Izzy McNeil nu in één e-bundel.(1) VuurproefAdvocate Izzy McNeil staat op het punt te gaan trouwen als haar verloofde ... »
 
 
 
 
 

Moordplan ; Te kwader trouw ; Valse opzet
Moordplan ; Te kwader trouw ; Valse opzet
Drie nieuwe verhalen over advocate Izzy McNeil in één e-bundel.(1) MoordplanAdvocate Izzy McNeil is al een jaar uit de running wanneer een vriendin haar vr... »
 
 
 
 
 

Moordplan
Moordplan
Advocate Izzy McNeil is al een jaar uit de running wanneer een vriendin haar vraagt of ze wil assisteren bij een moordzaak. Voor Izzy komt dit verzoek op een... »
 
 
 
 
 

Even overnieuw
Even overnieuw
Vijf maanden. Weg! Kelly McGraw kan zich er niets meer van herinneren. En dat terwijl er toch dramatische dingen zijn gebeurd: haar vriend heeft hun relatie ... »
 
 
 
 
 

Red Blooded Murder
Red Blooded Murder
Izzy McNeil a sassy and successful redheaded lawyer from Chicago is out ofwork and reeling from the betrayals uncovered in Red Hot Lies. She agrees tobecome ... »
 
 
 
 
 

Vuurproef
Vuurproef
Advocate Izzy McNeil staat op het punt te gaan trouwen. Haar verloofde Sam en zij zijn bezig met de laatste voorbereidingen van hun bruiloft als Sam spoorloo... »
 
 
 
 
 

Feeling good 6 (3-in-1)
Feeling good 6 (3-in-1)
Drie vrolijke, hartverwarmende feelgoodverhalen in één bundel! Voor fans van Jill Mansell, Sophie Kinsella en Jojo Moyes - en voor iedereen die graag eigen... »