Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De nachtegaal
De nachtegaal
De zussen Viann en Isabelle hebben altijd een goede band gehad, ondanks hun verschillen. Isabelle, de jongste en brutaalste van de twee, woont in Parijs, ter... »
 
 
 
 
 

Zomernacht
Zomernacht
<p>Lexi en Mia worden hartsvriendinnen vanaf de dag dat ze elkaar op de middelbare school tegenkomen. Lexi woont bij haar tante op een woonwagenpark. Mia kom... »
 
 
 
 
 

Mijn verloren dochter
Mijn verloren dochter
<p>Angie Malone weet precies wat ze wil: studeren, trouwen en moeder worden. Zo is het gegaan bij haar zussen, nichten en vriendinnen, maar zo gaat het niet ... »
 
 
 
 
 

Wie naar de sterren grijpt
Wie naar de sterren grijpt
Plotseling krijgt zij een dringende oproep<br/><br/>Kate en Tully zijn hartsvriendinnen. De serieuze Kate komt uit een liefdevol gezin. Tully is een druktema... »
 
 
 
 
 

Een handvol hemel
Een handvol hemel
Limousines rijden af en aan. Het gegil van de horde fans is oorverdovend. De sexy Hollywoodster Angel DeMarco laat de bewondering van het publiek als een har... »
 
 
 
 
 

Het huis aan het water
Het huis aan het water
Tien jaar geleden heeft Nora haar gezin in de steek gelaten. Nu is zij een beroemd radiopresentatrice, die advies geeft aan mensen met familieproblemen. Wann... »
 
 
 
 
 

Twee zusjes
Twee zusjes
<p>Meghann Dontess is een vrouw die een groot verdriet met zich meedraagt. Jaren geleden werd zij gedwongen tot een hartverscheurende keuze, waardoor ze de r... »
 
 
 
 
 

Verder dan de sterren
Verder dan de sterren
<p>‘Kristin Hannah is zó getalenteerd. Fantastische personages, geweldige plots, -ontroerende emoties… Wat wil je nog meer?’ Isabel Allende
<br /... »
 
 
 
 
 

Zomernacht
Zomernacht
Lexi en Mia worden hartsvriendinnen vanaf de dag dat ze elkaar op de middelbare school tegenkomen. Lexi woont bij haar tante op een woonwagenpark. Mia komt u... »
 
 
 
 
 

Alice, het wolvenmeisje
Alice, het wolvenmeisje
Een onvergetelijke, dramatische roman over vertrouwen, liefde en vergeving »