Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Aude
Aude
Aude reist met haar doodzieke moeder naar Marseille, op zoek naar een genezer. Om zich veilig te voelen sluit ze zich aan bij een karavaan kunstenmakers en w... »
 
 
 
 
 

Olrac
Olrac
De dertienjarige Olrac groeit op bij een roversbende. Op de Doodsberg leert hij van hen alles om te overleven. Wanneer de machtsbeluste baljuw hen op het spo... »
 
 
 
 
 

De wondermuts van Sinterklaas
De wondermuts van Sinterklaas
Omdat Papperdidas de verdwenen ring van Sinterklaas teruggevonden heeft, krijgt het kleinste Zwarte Pietje een bijzonder geschenk: een wondermuts. Maar terwi... »
 
 
 
 
 

De boze billenbijter
De boze billenbijter
- Rijke bundel sprookjes en volksverhalen- Boordevol herhaling die het voorlezen dynamisch maken- Met verhalen vanaf 3 jaar en een 2e deel complexere verhale... »
 
 
 
 
 

Kamishibai Zetelwezens
Kamishibai Zetelwezens
<p><strong>Een verhaal over de liefde, over een warm gezin en over de kracht van de metamorfose.</strong></p><p>Met dit verhaal ga je mee ‘onderweg’. Ook... »
 
 
 
 
 

Mag ik mee?
Mag ik mee?
mag ik mee?mee met bas en leen.wil je mee naar zee?of met bas in de boom?of naar de hut van oom?kom dan maar! »
 
 
 
 
 

De stille pijn van Luca
De stille pijn van Luca
Als jonge volwassene keert Luca terug naar zijn geboortedorp in Kroati. Tijdens zijn jarenlange verblijf in Belgi heeft hij geen woord meer gesproken. Zijn k... »
 
 
 
 
 

ESTAF.NW. HANDLEIDING M7
ESTAF.NW. HANDLEIDING M7
Estafette Nieuw - Omnibus M7 - Th. Gevoel »
 
 
 
 
 

Draken en monsters
Draken en monsters
 »