Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Olrac
Olrac
De dertienjarige Olrac groeit op bij een roversbende. Op de Doodsberg leert hij van hen alles om te overleven. Wanneer de machtsbeluste baljuw hen op het spo... »
 
 
 
 
 

Aude
Aude
Aude reist met haar doodzieke moeder naar Marseille, op zoek naar een genezer. Om zich veilig te voelen sluit ze zich aan bij een karavaan kunstenmakers en w... »
 
 
 
 
 

Kortgeknipt
Kortgeknipt
1937, de Spaanse burgeroorlog woedt in alle heftigheid. Angel, een jongen van negen, ontvlucht met zijn familie San Sebastian in de hoop een veilig onderkome... »
 
 
 
 
 

De wondermuts van Sinterklaas
De wondermuts van Sinterklaas
Omdat Papperdidas de verdwenen ring van Sinterklaas teruggevonden heeft, krijgt het kleinste Zwarte Pietje een bijzonder geschenk: een wondermuts. Maar terwi... »
 
 
 
 
 

Draken en monsters
Draken en monsters
 »
 
 
 
 
 

Bang in het donker
Bang in het donker
 »
 
 
 
 
 

Alles is dom!
Alles is dom!
- Heerlijk herkenbaar verhaal dicht bij de leefwereld van kleuters.- Met frisse illustraties boordevol speelse details.- Een heerlijk verhaal over een kleute... »
 
 
 
 
 

Papperdidas en de Sint
Papperdidas en de Sint
Sinterklaas heeft een probleem. Ook al heeft hij negenennegentig Zwarte Pieten, hij komt nog steeds handen tekort om al het werk af te krijgen. Dus trekt hij... »
 
 
 
 
 

Kokkerellen
Kokkerellen
 »