Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Drenthe West: Dwingelderveld en Drentsche Aa
Drenthe West: Dwingelderveld en Drentsche Aa
De ANWB Fietskaartenserie is vernieuwd! De nieuwe standaard voor fietsend Nederland.<br/><br/>De vernieuwde serie ANWB Fietskaarten bestaat uit 20 kaarten. D... »
 
 
 
 
 

Nederland
Nederland
De ANWB Waterkaarten en -atlassen zijn een begrip in de watersportwereld. Geen schipper gaat in Nederland het water op zonder de hulp van deze betrouwbare ca... »
 
 
 
 
 

Nederland
Nederland
Op deze kaart is het vaarwegennet van Nederland opgenomen. Afmetingen van bruggen, sluizen en andere navigatiegegevens vindt u op de gedetailleerde ANWB Wate... »
 
 
 
 
 

Groene Vakantiegids
Groene Vakantiegids
Een sympathieke groene accommodatiegids om te logeren of te kamperen.<br/><br/>Milieuvriendelijk en biologisch op vakantie gaan is hot. Deze accommodatiegids... »
 
 
 
 
 

Staande mastroute
Staande mastroute
De staande-mastroute van het Haringvliet naar Delfzijl, is voor zeilers het alternatief voor de route over de Noordzee. De hele route is in deze Wateratlas i... »
 
 
 
 
 

ANWB Landkaart Nederland
ANWB Landkaart Nederland
Op de wandkaart wordt Nederland staatkundig weergegeven. De provincies zijn goed te onderscheiden. Water, wegen, natuurgebieden en alle belangrijke steden en... »
 
 
 
 
 

Duitsland
Duitsland
Deze uitgebreide wegenatlas Duitsland op A4 formaat biedt u actueel en gedetailleerd kaartwerk.De ANWB Wegenatlas Duitsland biedt kaarten op een schaal van 1... »
 
 
 
 
 

Zeeland 2011-2012
Zeeland 2011-2012
Deze ANWB Wateratlas Z is onmisbaar voor de pleziervaart voor het gebied Zeeland. Vernieuwde uitgave 2011-2012.De ANWB Waterkaarten en -atlassen zijn een beg... »
 
 
 
 
 

Nederland
Nederland
ANWB Topografische Atlas Nederland, 1:50.000, de meest complete atlas van Nederland.In de ANWB Topografische Atlas Nederland staan de meest recente edities v... »
 
 
 
 
 

Staande mastroute
Staande mastroute
De staande mastroute is voor (zee)zeilers het alternatief voor de route over de Noordzee. De route loopt van Willemstad in de Delta naar Delfzijl aan de Doll... »